foto

Neill Rea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Pact
2014 The Kick (TV film)
2004 Spooked
2000 Démoni
1999 Scarfies

TV seriály

2014 Vraždy v Brokenwoodu (TV seriál)
2010 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Walter (S02E18)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Dokumentární

2012 Cancerman: The Milan Brych Affair (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace