foto

Kei Sató

  • nar. 21.12.1928
    Aizuwakamacu, Fukušima, Japonsko
  • zem. 2.5.2010 (81 let)
    Setagaja, Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Přes tvou mrtvolu
2009 60-sai no rabu reta
2003 Itan no nacu (TV film)
2002 Sensen fukoku
1999 Kanzen-naru shiiku
Kinjú fušoku rettó: Džubaku
Kin'yū fushoku rettō: Jubaku
Poslední samuraj
1997 Maguničúdo: Ašita e no kakehaši
1993 Shin gokudo no onna-tachi: Kakugoshiiya
1992 Erotikkuna kankei
Kacho shima kôsaku
Romantický příběh od řeky Sumida
Sakana kara daiokišin!!
Šórišatači
1990 Róningai
1989 Shogun Iemitsu, Hikosa and Tasuke Issin (TV film)
Yume no matsuri
1988 Guriin rekuiemu
Sakurako wa warau: Last emperor ni šikakerareta ajašii onna no wana (TV film)
1987 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 11 (TV film)
1986 Gokudô no onna-tachi
Shiroi yabô
1985 Ikite mitai mó ičido: Šindžuku basu hóka džiken
Tomo yo shizukani nemure
1984 Appassionato
Gojira
1983 Izakaja Čódži
Jukkai no mosquito
1981 Hakujitsumu
Kazunomiya sama otome (TV film)
Omoide Zukuri (TV film)
Stanice
1980 Dóran
Jadžú ši subeši
1979 Jomigaeru kinró
Muž, který ukradl slunce
Ógon no pátoná
Shokei yugi
白昼の死角
1978 Genshiryoku sensô
Nihon no don: Kankecuhen
Sacudžin júgi
天城越え (TV film)
1977 Čikuzanova osamělá pouť
Nihon no don: Jabóhen
Nihon no džingi
1975 Bódó šimane keimušo
Šórindži kenpó
Tókjówan endžó
1974 Oniwaban
Waga miči
1973 Goyôkiba: Kamisori Hanzô jigoku zeme
Hissacu šikakenin baian ari džigoku
Nippon yôkaiden - Satori
Shin Zatôichi monogatari: Kasama no chimatsuri
1972 Gjangu tai gjangu: Aka to kuro no burúsu
Kuro no honryu
Natsu no imoto
1971 Oběť života
Obřad
1970 Dnes žít, zítra zemřít
Onna gokuakučó
1969 弾痕
Jakuza bangaiči
Oni no sumu yakata
Shinjuku dorobô nikki
四谷怪談 お岩の亡霊
1968 Burai: Hitokiri Goró
Černá kočka
Daiakutó
Kaette kita yopparai
Óda na unaveného člověka
Onna to misoširu
Trest smrti oběšením
1967 Akane-gumo
1966 Džigoku no okite ni asu wa nai
Džúičinin no samurai
Hakachu no torima
Irezumi
Rikugun Nakano gakko: Kumoichigô shirei
Shokei no shima
Zběsilost
Zoku Hana to rjú: Dokaiwan no kettó
座頭市の歌が聞える
1965 Akumjó nobori
Etsuraku
Hijameši to Osanto-čan
Kenki
Waka oyabun
1964 Aku no monšó
Kwaidan
Nindžagari
Onibaba
Robó no iši
1963 Futari dake no toride
Haha
Jagjú bugeičó: Katame no džúbei
Kjókacu
Kronika psaná mečem
Okašina jacu
ギャング同盟
1962 Amakusa shiro tokisada
Člověk
Gion no ansacuša
Harakiri
Jagjú bugeičó: Dokugan ittórjú
Jagjú bugeičó: Dokutan ittórjú
Past
1961 Aoi kairjú
Džigoku no kjóen
Onna no haši
1960 Krutý příběh mládí
Nami no tó
Nihon no yoru to kiri
Pohřeb slunce
1959 Lidský úděl 3.: Hrozba války

TV seriály

2004 Omoinotama Nenju (TV seriál)
2001 Aru hi, araši no jó ni (TV seriál)
Honmamon (TV seriál)
1997 Shin hanshichi torimonochyou (TV seriál)
1996 Kjósókjoku (TV seriál)
Sekaide Ichiban Yasashii Ongaku (TV seriál)
1995 Yureru omoi (TV seriál)
1990 Sotsugyou (TV seriál)
1987 Chotsu-chan (TV seriál)
Ohima nara Kite yo ne! (TV seriál)
1986 Bjakkotai (TV seriál)
1985 Kokugo Gannen (TV seriál)
1983 Tokugawa Iejasu (TV seriál)
1979 Kusa moeru (TV seriál)
1977 Water Margin, The (TV seriál)
1974 Kareinaru ičizoku (TV seriál)
1973 Kozure ókami (TV seriál)
Suikoden (TV seriál)
1958 Fúfu hjakkei (TV seriál)

Dokumentární

1995 Hirošima (TV film)
1992 Visas That Saved Lives, The
1983 Tokyo saiban

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace