foto

Kei Sató

  • nar. 21.12.1928
    Aizuwakamacu, Fukušima, Japonsko
  • zem. 2.5.2010 (81 let)
    Setagaja, Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Přes tvou mrtvolu
2009 60 sai no Love Letter
2003 Itan no nacu (TV film)
2002 Sensen fukoku
1999 Kanzen-naru shiiku
Kin'yū fushoku rettō: Jubaku
Kinjú fušoku rettó: Džubaku
Poslední samuraj
1998 Nara e iku made (TV film)
1997 Maguničúdo: Ašita e no kakehaši
1993 Shin gokudo no onna-tachi: Kakugoshiiya
1992 Erotikkuna kankei
Kacho shima kôsaku
Romantický příběh od řeky Sumida
Sakana kara daiokišin!!
Šórišatači
1990 Róningai
1989 Shogun Iemitsu, Hikosa and Tasuke Issin (TV film)
Yume no matsuri
1988 Guriin rekuiemu
Sakurako wa warau: Last emperor ni šikakerareta ajašii onna no wana (TV film)
1987 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 11 (TV film)
1986 Gokudó no onnatači
Shiroi yabô
1985 Ikite mitai mó ičido: Šindžuku basu hóka džiken
Tomo yo shizukani nemure
1984 Appassionato
Gojira
1983 Izakaja Čódži
Jukkai no mosquito
1981 Hakudžicumu
Kazunomiya sama otome (TV film)
Omoide Zukuri (TV film)
Stanice
1980 Dóran
Jadžú ši subeši
1979 Jomigaeru kinró
Muž, který ukradl slunce
Ógon no pátoná
Šokei júgi
白昼の死角
1978 Amagi goe (TV film)
Genshiryoku sensô
Nihon no don: Kankecuhen
Sacudžin júgi
1977 Nihon no don: Jabóhen
Nihon no džingi
Čikuzanova osamělá pouť
1975 Bódó šimane keimušo
Tókjówan endžó
Šórindži kenpó
1974 Oniwaban
Waga miči
1973 Goyôkiba: Kamisori Hanzô jigoku zeme
Hissacu šikakenin: Baian ari džigoku
Nippon yôkaiden - Satori
Shin Zatôichi monogatari: Kasama no chimatsuri
1972 Gjangu tai gjangu: Aka to kuro no burúsu
Kuro no honrjú
Natsu no imoto
1971 Oběť života
Obřad
1970 Dnes žít, zítra zemřít
Nippon no akuryo
Onna gokuakučó
1969 Jakuza bangaiči
Oni no sumu yakata
Shinjuku dorobô nikki
四谷怪談 お岩の亡霊
弾痕
1968 Burai: Hitokiri Goró
Daiakutó
Kaettekita jopparai
Onna to misoširu
Trest smrti oběšením
Óda na unaveného člověka
Černá kočka
1967 Akane-gumo
Muri šindžú: Nihon no nacu
1966 Anata no inoči
Džigoku no okite ni asu wa nai
Džúičinin no samurai
Hakučú no torima
Irezumi
Rikugun Nakano gakko: Kumoichigô shirei
Shokei no shima
Zatoichi no uta ga kikoeru
Zběsilost
Zoku Hana to rjú: Dokaiwan no kettó
1965 Akumjó nobori
Ecuraku
Hijameši to Osanto-čan
Kenki
Waka oyabun
1964 Aku no monšó
Daisan no nindža
Kwaidan
Nindžagari
Onibaba
Robó no iši
1963 Futari dake no toride
Haha
Iššin tasuke: Otoko ippiki dóčúki
Jagjú bugeičó: Katame no džúbei
Kjókacu
Kronika psaná mečem
Okašina jacu
Šinsengumi keppúroku: Kondó Isami
ギャング同盟
1962 Amakusa Širó Tokisada
Gion no ansacuša
Harakiri
Jagjú bugeičó: Dokugan ittórjú
Jagjú bugeičó: Dokutan ittórjú
Jopparai tengoku
Past
Tókjówan
Člověk
1961 Amai joru no hate
Aoi kairjú
Džigoku no kjóen
Mizutamari
Onna no haši
1960 Akunin šigan
Krutý příběh mládí
Nami no tó
Nihon no joru to kiri
Pohřeb slunce
Rokudenaši
1959 Lidský úděl 3.: Hrozba války

TV seriály

2004 Omoinotama nendžu (TV seriál)
2001 Aru hi, araši no jó ni (TV seriál)
Honmamon (TV seriál)
1997 Shin hanshichi torimonochyou (TV seriál)
1996 Kjósókjoku (TV seriál)
Sekaide Ichiban Yasashii Ongaku (TV seriál)
1995 Jureru omoi (TV seriál)
1990 Sotsugyou (TV seriál)
1987 Chotsu-chan (TV seriál)
Ohima nara Kite yo ne! (TV seriál)
1986 Bjakkotai (TV seriál)
1985 Kokugo gannen (TV seriál)
1983 Tokugawa Iejasu (TV seriál)
1979 Kusa moeru (TV seriál)
1977 Water Margin, The (TV seriál)
1974 Kareinaru ičizoku (TV seriál)
1973 Kozure ókami (TV seriál)
Suikoden (TV seriál)
1972 Tobidase! Seišun (TV seriál)
1970 Nihon kaidan gekidžó (TV seriál)
1958 Fúfu hjakkei (TV seriál)

Dokumentární

1995 Hirošima (TV film)
1992 Visas That Saved Lives, The
1983 Tokyo saiban

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace