foto

Beata Schimscheiner

  • nar. 13.9.1966 (52 let)
    Siemianowice Slaskie, Slaskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 53 válek
2016 Vlny
2014 Občan
2013 Všechny Matyášovy ženy
2010 Heniek
Mistyfikacja
2004 Vinci
2002 Anioł w Krakowie
2000 Velké zvíře

TV seriály

2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Únos dítěte (E07)
Rodinný klan (E03)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Tam, gdzie diabeł mówi „dobranoc” (S02E05)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 9 (S05E09)
2013 Lekarze (TV seriál)
Błogosławieni cierpliwi (S02E07)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
2008 Agentki (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace