foto

Renaud Marx

  • nar. 20.8.1959 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Paní z Izieu (TV film)
2005 Joseph (TV film)
2004 Fond de l'air est frais, Le (TV film)
1992 Ptáčnice (TV film)
1989 Francouzská revoluce (TV film)
1986 L'état de grâce
1980 Král a pták

TV seriály

2014 Julie Lescautová (TV seriál)
Ztracený přítel (S22E02)
2007 Brigade Navarro (TV seriál)
Les Jurés (TV seriál)
2005 Julie Lescautová (TV seriál)
Zvláštní mise (S14E02)
Sirotek (S14E01)
2004 Julie Lescautová (TV seriál)
Zlobivý syn (S13E07)
Aféra Lerner (S13E06)
Bez pardonu (S13E05)
další epizody (7)
2003 Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt v parku (S12E06)
Smrt klenotníka (S12E05)
Piráti silnic (S12E04)
další epizody (6)
2002 Napoleon (TV seriál)
1795–1800 (E01)
Julie Lescautová (TV seriál)
Do třetice všeho dobrého (S11E03)
Zlomené srdce (S11E02)
Smrt účetního (S11E01)
2001 Julie Lescautová (TV seriál)
Recidiva (S10E06)
Zmizení (S10E05)
Osudová krása (S10E04)
další epizody (6)
2000 Julie Lescautová (TV seriál)
Případ eutanázie (S09E08)
Jeannina smrt (S09E07)
Nebezpečná křižovatka (S09E06)
další epizody (6)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt v továrně (S08E02)
Past na policajta (S08E01)
1998 Julie Lescautová (TV seriál)
Mrtvý ze stavby (S07E03)
Rej masek (S07E02)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Loupež v supermarketu (S06E05)
Smrt vojáčka (S06E04)
Cely smrti (S06E03)
další epizody (5)
1996 Julie Lescautová (TV seriál)
Obchod s dětmi (S05E05)
Ženy v nebezpečí (S05E04)
Vrah z parkoviště (S05E03)
další epizody (5)
1995 Julie Lescautová (TV seriál)
Křest nováčků (S04E06)
1989 Le triplé gagnant (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1986 Růžová knihovna (TV seriál)
1981 Dickie-roi (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1978 Eygletière, Les (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky