foto

David H. Holmes

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Stealing Cars
2014 Before I Disappear
Birdman
2013 Remedy
2011 Talk Man, The
2007 Weekend, The

TV seriály

2017 Mindhunter (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2015 Difficult People (TV seriál)
Mr. Robot (TV seriál)
The Jack and Triumph Show (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Navěky (S03E10)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Dimebag (S03E04)
2014 Taxi Brooklyn (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
True Identity (S03E11)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Oběť, nebo pachatel (S03E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Traumatic Wound (S14E21)
2012 Girls (TV seriál)
Vítejte v Bushwicku, aneb crack-nehoda (S01E07)

Dokumentární

2016 Starring Austin Pendleton

Režijní filmografie

Dokumentární

2016 Starring Austin Pendleton

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2016 Starring Austin Pendleton

Producentská filmografie

Dokumentární

2016 Starring Austin Pendleton

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace