foto

David H. Holmes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Josie & Jack
2015 Stealing Cars
2014 Before I Disappear
Birdman
2013 Remedy
2011 The Talk Man
2007 Weekend, The

TV seriály

2020 High Fidelity (TV seriál)
The Other Side of the Rock (E10)
Fun Rob (E09)
Ballad of the Lonesome Loser (E08)
další epizody (10)
2019 The Tick (TV seriál)
Hot Beige! (S02E03)
2017 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2015 Difficult People (TV seriál)
Mr. Robot (TV seriál)
The Jack and Triumph Show (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Navěky (S03E10)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Dimebag (S03E04)
2014 Taxi Brooklyn (TV seriál)
Mourir d'aimer (E06)
Vzpomínky (TV seriál)
True Identity (S03E11)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Oběť, nebo pachatel (S03E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Traumatic Wound (S14E21)
2012 Girls (TV seriál)
Vítejte v Bushwicku, aneb crack-nehoda (S01E07)

Dokumentární

2016 Starring Austin Pendleton

Režijní filmografie

Dokumentární

2016 Starring Austin Pendleton

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2016 Starring Austin Pendleton

Producentská filmografie

Dokumentární

2016 Starring Austin Pendleton

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky