foto

Michel Masiero

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rebelles
2018 Les Disparus de Valenciennes (TV film)
2016 Meurtres à Dunkerque (TV film)
Souffler plus fort que la mer
2015 Hlavu vzhůru!
Tři vzpomínky
V květnu si dělej, co chceš
2014 Le système de Ponzi (TV film)
Nejsi můj typ
2013 Complices, Les (TV film)
Henri
2012 Les Pieds dans le plat (TV film)
Mes Héros
2011 Goldman (TV film)
La Désintégration
La part des anges (TV film)
Ma part du gâteau
Présumé coupable
Vítej, Kaniusho (TV film)
2009 L'Affaire Salengro (TV film)
2005 Kam zmizel můj syn? (TV film)

TV seriály

2018 Hippocrate (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2017 Vzkazy mrtvých (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Baron noir (TV seriál)
1932 (S01E02)
2015 Virage Nord (TV seriál)
Nicolas (E03)
Le Miroir (E02)
La Clé (E01)
Falco - příběh poldy (TV seriál)
Vox populi (S03E08)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Chasse au trésor (S09E07)
2013 Détectives (TV seriál)
Contre-enquête (S01E06)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2009 Les petits meurtres d'Agatha Christie (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace