foto

Max Mairich

  • nar. 8.4.1910
    Imhausen, Německá říše
  • zem. 5.1.1990 (79 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jedermann Remixed (TV film) - a.z.
1984 Zinsen des Ruhms (TV film)
1975 Berlinger
1974 Tatort - Acht Jahre später (TV film)
1972 Hoopers letzte Jagd (TV film)
Tatort - Wenn Steine sprechen (TV film)
1971 Oliver (TV film)
1970 Die 13 Monate (TV film)
Ende der Vorstellung 24 Uhr (TV film)
Jedermann (TV film)
Mein Freund Harvey (TV film)
Schmetterlinge weinen nicht
1969 Der Geizige (TV film)
Der Vetter Basilio (TV film)
Ende eines Leichtgewichts (TV film)
Unser Doktor ist der Beste
Violenza al sole
1968 Tod des Handlungsreisenden, Der (TV film)
1967 Die Mitschuldigen (TV film)
Lord Arthur Saviles Verbrechen (TV film)
Moral (TV film)
1966 Rette sich, wer kann oder Dummheit siegt überall (TV film)
1964 Karl Sand (TV film)
Tote ohne Begräbnis (TV film)
Zweierlei Maß (TV film)
1963 Barras heute
Candida (TV film)
Chiarevalle wird entdeckt (TV film)
Die Nacht der Schrecken (TV film)
1962 Der Marquis von Keith (TV film)
Geisterkomödie (TV film)
Lockende Tiefe (TV film)
Marke Lohengrin (TV film)
Zaubereien oder Die Tücke des Objekts (TV film)
1961 Die Nashörner (TV film)
Teufel ist los, Der (TV film)
1960 Reise des Simon Feder, Die (TV film)
1959 Menschen im Netz
1958 ...und nichts als die Wahrheit
Besuch aus der Zone (TV film)
Fanny (TV film)
1957 Das heiße Herz (TV film)
1955 Das heiße Herz (TV film)
Jednotka 08/15 - Ve vlasti
Undine (TV film)
Überfahrt (TV film)
1954 Ohňostroj
1952 Oh, du lieber Fridolin
1949 Mordprozeß Dr. Jordan

TV seriály

1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Lobster (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1963 Tim Frazer (TV seriál)

Dokumentární

1977 Ingmar Bergman inszeniert (TV film)

Divadelní záznam

1970 Eröffnung des indischen Zeitalters (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky