foto

Andrej Rimko

  • nar. 6.10.1931
    Zalužice, Slovensko, Československo
  • zem. 2.1.2006 (74 let)
    Nitra, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Pacho sa vracia (divadelní záznam)
1995 Z môjho denníka (TV film)
1993 Hudobné rozprávky (TV film)
1992 Zrkadlo (TV film)
1991 Diabol vo Francúzsku (TV film)
Ježišova matka (TV film)
Trpký voz nádeje (TV film)
1990 Spomalený úder (TV film)
1989 Faklonos a Dobropán (TV film)
Právo na minulosť
Rentabilita (TV film)
Reverend (TV film)
Volná noha
1988 Dunajské rozprávky (TV film)
Jakubove uniformy (TV film)
Katarínka z Heilbronnu (divadelní záznam)
Príbuzní ľudia (TV film)
1987 Hľadanie šťastnej chvíle (TV film)
Modré kráľovstvo (TV film)
Noc pred Kračúnom (TV film)
Vidiecka lady Mackbeth (TV film)
Zbojnícke fašiangy (TV film)
1985 Krvavé klinčeky (TV film)
Kým rieky vyschnú (TV film)
Rozprávanie kvetu kamélie (TV film)
1984 Dovolenka na zotavenie (TV film)
Stretnutie pod starou píniou (TV film)
Vzbúrené mesto (TV film)
1983 Farebný bazár (TV film)
Náš pán doktor (TV film)
Predohra v mol (TV film)
1982 Krásna múdrosť (TV film)
Oddychový čas pre sudcu (TV film)
Podivné okolnosti (TV film)
1981 Drotár (divadelní záznam)
Manduľa (TV film)
1980 Najatý klaun (TV film)
1979 Byt (TV film)
Choď a nelúč sa
Prvá vina odpustená (TV film)
Satanov chrám (TV film)
1978 Poéma o svedomí I., II.
1977 Kamaráti muzikanti (TV film)
Zlaté klasy (TV film)
1976 Do posledného dychu
1975 Jurát (TV film)
1974 Pätnásť životov (TV film)
Sezam,otvor sa! (TV film)
Studené podnebie (TV film)
Veľká noc a veľký den
1973 Dolina
1971 Katakomby (TV film)
1969 Prípad jasnovidca Hanussena (TV film)
1965 Ľoška zlodej (TV film)
1963 Toreador (TV film)

TV seriály

1989 Rozprávanie temných slatín (TV seriál)
1988 Posledný drak (TV seriál)
1984 Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
A királyok királya (E13)
A csalétek (E12)
1971 V tieni vlkov (TV seriál)

Dokumentární

1969 Deň náš každodenný

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace