foto

Joachim Raaf

  • nar. 11.2.1960 (60 let)
    Heilbronn, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Endlich Gardasee! (TV film)
Matula - Der Schatten des Berges (TV film)
2017 Ein Lächeln nachts um vier (TV film)
Nüchtern
2016 Apropos Glück (TV film)
Orel Eddie
2015 Täterätää! Die Kirche bleibt im Dorf 2
2014 Der Geruch von Erde (TV film)
2012 Láska, děti a nový začátek (TV film)
2011 Rodinné štěstí (TV film)
2008 Inga Lindström: Rasmus a Johanna (TV film)
2005 Drei teuflisch starke Frauen (TV film)
2002 Léto šťastného blázna (TV film)
Tatort - Schlaf, Kindlein, schlaf (TV film)
2001 Der kleine Mann
Tatort - Zielscheibe (TV film)
Červené barety (TV film)
2000 Die Bergwacht - Duell am Abgrund (TV film)
1998 Rosamunde Pilcherová: Hudba v srdcích (TV film)
1993 Tatort - Bienzle und die schöne Lau (TV film)

TV seriály

2019 In aller Freundschaft (TV seriál)
Blockaden (S22E26)
2017 Kobra 11 (TV seriál)
Krev a voda (S23E06)
2013 Die Kirche bleibt im Dorf (TV seriál)
The Tunnel (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2010 Lena - láska mého života (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Turbo & Tacho (S15E07)
2008 112 - Sie retten dein Leben (TV seriál)
Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Červené růže (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
2003 Červené barety (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine Frage des Vertrauens (S05E01)
2001 Jenny & Co. (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Big Bad World (TV seriál)
Candy Club (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Tödliche Träume (E10)
1997 Das Amt (TV seriál)
Dream Team (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky