foto

Helmuth Ashley

  • nar. 17.9.1919 (99 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 Není čas umírat
1968 Kidnap - Die Entführung des Lindbergh-Babys (TV film)
1961 Mörderspiel

TV seriály

1976 Notarztwagen 7 (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2005 Jennifer Nitsch - Tod einer Schauspielerin (TV film)

Host

TV pořady

1970 ZDF Werkstatt (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace