foto

Kai-Peter Gläser

  • nar. 1964
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Inga Lindström: Mia a její sestry (TV film)
The Berlin Wall
2008 Das Traumpaar (TV film)
2002 Zwei Seiten der Liebe (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Angst (TV film)
Ve jménu genetiky (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - Tote erben nicht (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Der Sohn der Kommissarin (TV film)

TV seriály

2013 Kriminalista (TV seriál)
Odplata (S08E04)
2008 Die Stein (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Klaun (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace