foto

Mikołaj Roznerski

  • nar. 6.12.1983 (35 let)
    Wrocław, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Diablo
Kobieta sukcesu
Narzeczony na niby
Pech to nie grzech
2017 Porady na zdrady
Volta
2016 7 rzeczy, których nie wiecie o facetach
Kochaj
2015 Karbala
2014 Karuzela
2013 Život je úžasný
2012 Supermarket
2005 Emilia

TV seriály

2016 Druga szansa (TV seriál)
Kłopoty to moja specjalność (S02E08)
2015 Powiedz tak! (TV seriál)
Skazane (TV seriál)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 2 (S06E02)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
2011 Komisarz Alex (TV seriál)
Rodzinka.pl (TV seriál)
2010 Klub szalonych dziewic (TV seriál)
Ratownicy (TV seriál)
Usta usta (TV seriál)
2008 39 i pół (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2005 Biuro kryminalne (TV seriál)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Świat według Kiepskich (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace