foto

Mikołaj Roznerski

  • nar. 6.12.1983 (36 let)
    Wrocław, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Diablo. Wyścig o wszystko
Fighter
Jak poślubić milionera?
Miszmasz czyli Kogel Mogel 3
2018 Kobieta sukcesu
Narzeczony na niby
Pech to nie grzech
2017 Porady na zdrady
Volta
2016 7 rzeczy, których nie wiecie o facetach
Kochaj
2015 Karbala
2014 Karuzela
2013 Život je úžasný
2012 Supermarket
2005 Emilia

TV seriály

2020 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Trudny powrót (S23E11)
To ja, Mateusz (S23E10)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nie mogę cię stracić (S04E13)
Nie zostawię cię (S04E12)
Kim jesteś? (S04E09)
další epizody (10)
2016 Druga szansa (TV seriál)
W matni (S02E12)
Czynnik krytyczny (S02E11)
Szach mat (S02E09)
další epizody (5)
Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2015 Singielka (TV seriál)
Skazane (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 3 (S02E03)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S06E02)
2013 Rodzinka.pl (TV seriál)
Bo ja jestem perfekcyjna (S05E18)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Amok (S01E12)
2011 Usta usta (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Adrenalina (S06E11)
2010 Klub szalonych dziewic (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 5 (E05)
další epizody (4)
Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (7)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Lot (S04E05)
2008 39 i pół (TV seriál)
Krawaciarz (S01E09)
Krótki lot (S01E04)
Zorro (S01E03)
Wydział zabójstw (TV seriál)
Glock (E10)
2005 Biuro kryminalne (TV seriál)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Świat według Kiepskich (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky