foto

Tania Bijlani

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Pobav mě
Weightless
2016 Katie se loučí
Krvavé zjevení
Mládí v Oregonu
2015 Puerto Ricans in Paris
2014 Výchozí bod
Úkryt
2013 Last I Heard
Pod povrchem
V hlubinách země
2012 3 Days of Normal
Missed Connections
Sleepwalk with Me
Watching TV with the Red Chinese

TV seriály

2019 Paní ministryně (TV seriál) - scénografie
Leaving the Station (S06E10)
Carpe Diem (S06E09)
Ships and Countries (S06E08)
další epizody (10)
2018 Paní ministryně (TV seriál)
Night Watch (S04E22)
Protocol (S04E21)
The Things We Get to Say (S04E20)
další epizody (12)
2017 Paní ministryně (TV seriál) - scénografie
Women Transform the World (S04E10)
Minefield (S04E09)
The Fourth Estate (S04E08)
další epizody (22)
2016 Paní ministryně (TV seriál)
The Race (S03E10)
Snap Back (S03E09)
Breakout Capacity (S03E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2012 Slavery by Another Name (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky