foto

Mike Fromentin

  • nar. 1.3.1972 (48 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 La Beauté du geste
2019 IO
Noces d'or (TV film)
2016 Iris
Nový život Paula Sneijdera
2014 Max et Lenny
2013 Dark Touch
2011 1, 2, 3, voleurs (TV film)
Mister BOB (TV film)
One O One
2010 Le Petit poucet
Mon père, Francis le Belge (TV film)
2009 Proměna
2008 Monde à nous, Un
2007 Vent mauvais
2006 Un jour d'été (TV film)
2005 Les Mauvais joueurs
Lumík
2002 Na vlastní kůži
2000 Vie commune, La

TV seriály

2019 Les Sauvages (TV seriál)
2018 Versailles (TV seriál)
Pravda vyjde najevo (S03E03)
Otázka důvěry (S03E02)
2015 Chefs (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 3 (S01E03)
Episode 1 (S01E01)
Versailles (TV seriál)
Odhalení (S01E07)
Invalidovna (S01E06)
Já jsem stát (S01E02)
další epizody (4)
2012 Kaboul Kitchen (TV seriál)
Znovuzrozeni (TV seriál)

Dokumentární

2019 Ma nudité ne sert à rien
1995 Henri Cartan, une vie de mathématicien

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky