foto

Rolf Weih

  • nar. 8.2.1906
    Barmen, Německá říše
  • zem. 16.8.1969 (63 let)
    Frankfurt am Main, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Brille und Bombe - Bei uns liegen Sie richtig!
1966 Ein Mädchen von heute (TV film)
1964 Meine Nichte Susanne (TV film)
Rauf und runter (TV film)
Show hin - Schau her (TV film)
1962 Freddy und das Lied der Südsee
1961 ...denn das Weib ist schwach
Wie einst im Mai (TV film)
1960 Die 1000 Augen des Dr. Mabuse
Freddy und die Melodie der Nacht
Willy, der Privatdetektiv
1959 Alle Tage ist kein Sonntag
Morgen wirst du um mich weinen
Unser Wunderland bei Nacht
1958 Madeleine Tel. 13 62 11
U47 - Kapitänleutnant Prien
1956 Beichtgeheimnis
Der Fremdenführer von Lissabon
Der Mustergatte
Durch die Wälder, durch die Auen
1955 Heldentum nach Ladenschluß
Parole Heimat
Rauschende Melodien
Slečna ze Scuderi
Stern von Rio
1954 Ännchen von Tharau
1953 Die Kaiserin von China
Hollandmädel
So ein Affentheater
1952 Der Kampf der Tertia
Der keusche Lebemann
Einmal am Rhein
1951 Es begann um Mitternacht
Es geht nicht ohne Gisela
Grün ist die Heide
Schwarze Augen
Torreani
Unschuld in tausend Nöten
1949 Freitag, der 13.
Hallo - Sie haben Ihre Frau vergessen
Modré meče
Mordprozeß Dr. Jordan
1945 Das seltsame Fräulein Sylvia
Eines Tages
Frühlingsmelodie
1944 Ein fröhliches Haus
Seinerzeit zu meiner Zeit
1943 Die goldene Spinne
Ein Mann für meine Frau
Liebespremiere
Man rede mir nicht von Liebe
1942 Der Seniorchef
Dr. Crippen na palubě
Karel III. a Anna I.
Meine Frau Teresa
Rembrandt
Sein Sohn
1941 Alarm
Familienanschluß
Kameraden
1940 Achtung! Feind hört mit!
Der Weg zu Isabel
Lauter Liebe
1939 Alarm auf Station III
Der Gouverneur
Im Namen des Volkes
Král hor
1938 Kameraden auf See
1937 Sparkasse mit Likör
U moře se nehřeší...
1936 Männer vor der Ehe
1930 Flachsmann als Erzieher

TV seriály

1968 Sein Traum vom Grand Prix (TV seriál)
1965 Unser Pauker (TV seriál)
1964 Krimi-Quiz - Amateure als Kriminalisten (TV seriál)
1960 Es ist soweit (TV seriál)

Host

TV pořady

1966 Show hin - Schau her (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky