foto

Ethel Reschke

  • nar. 24.4.1911
    Lauenburg, Německá říše
  • zem. 5.6.1992 (81 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Kante (TV film)
1972 Altersheim (TV film)
Federlesen - Bilder aus dem Leben eines Einfallsreichen (TV film)
1971 Bleib sauber, Liebling
1970 Bambule (TV film)
1969 Mehrmals täglich
1967 Gemüse und Liebe engros (TV film)
1966 Kubinke (TV film)
1964 Angeklagter: Onkel Daniel (TV film)
Das ozeanische Fest (TV film)
Doddy und die Musketiere (TV film)
Prairie-Saloon (TV film)
1962 Jeder stirbt für sich allein (TV film)
1960 Das kunstseidene Mädchen
Einer von sieben (TV film)
Im Namen einer Mutter
Wir Kellerkinder
1958 Ihr 106. Geburtstag
Zwei alte Sünder
1957 Das Glück liegt auf der Straße
Fidelen Detektive, Die
Siebenmal in der Woche
1956 Hejtman z Kopníku
Meine Tante, deine Tante
1955 Zwei blaue Augen
1954 Goldene Pest, Die
1953 Christina
Die Rose von Stambul
Hollandmädel
Onkel aus Amerika, Der
1952 Der Bunte Traum
Der keusche Lebemann
Drei Tage Angst
Mein Herz darfst du nicht fragen
Meine Frau macht Dummheiten
1951 Königin einer Nacht
1950 0 Uhr 15, Zimmer 9
1949 Man spielt nicht mit der Liebe
1945 Die Schenke zur ewigen Liebe
Stumme Gast, Der
1944 Ein schöner Tag
La Paloma
1943 Romanze in Moll
1942 Weiße Wäsche
1941 Sechs Tage Heimaturlaub
Stuky
1940 3 Codonas
Casanova heiratet
Der dunkle Punkt
Ungetreue Eckehart, Der
Weißer Flieder
Weltrekord im Seitensprung
1939 Im Namen des Volkes
Silvesternacht am Alexanderplatz
Stammbaum des Dr. Pistorius, Der
Wer küßt Madeleine?
1938 Am seidenen Faden
1937 Hahn im Korb
1936 Hilde und die vier PS
Paul und Pauline
1931 Dívky v uniformě

TV seriály

1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Meine Schwiegersöhne und ich (TV seriál)
1968 Kermesse des brigands, La (TV seriál)
1967 Herr Schrott verwertet sich (TV seriál)
1964 Willy Reichert in... (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die Karte mit dem Luchskopf (TV seriál)
Meine Frau Susanne (TV seriál)
Tim Frazer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky