foto

Cornelia Froboess

  • nar. 28.10.1943 (75 let)
    Wriezen a. d. Oder, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Festspiel der deutschen Sprache 2019 (divadelní záznam)
Ostwind 4 - Aris Ankunft
2018 Endlich Gardasee! (TV film)
2017 Ein Lächeln nachts um vier (TV film)
Vichr 3
2016 Almuth und Rita - Zwei wie Pech und Schwefel (TV film)
Oma zockt sie alle ab (TV film)
Pokerface (TV film)
Tatort – Wendehammer (TV film)
2015 Vichr 2
2014 Almuth und Rita (TV film)
2013 Vichr
2011 Eine Halbe Ewigkeit (TV film)
2010 Die Schwester (TV film)
2004 Die eine und die andere (TV film)
Stärker als der Tod (TV film)
Vila Henrieta
2003 Die wilden Kerle - Alles ist gut, solange du wild bist!
2001 Anwalt Abel - Salut, Abel! (TV film)
2000 Hirnschal gegen Hitler (TV film)
Mein Bruder, der Idiot (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Vražda u řeky (TV film)
Polizeiruf 110 - Totenstille (TV film)
1997 Klepání na nebeskou bránu
Koerbers Akte: Kleines Mädchen - großes Geld (TV film)
Koerbers Akte: Tödliches Ultimatum (TV film)
1996 Angst hat eine kalte Hand (TV film)
Dirty Photo Session
Sohn des Babymachers, Der (TV film)
1995 Pouta (TV film)
1994 1945 (TV film)
Alles außer Mord - Wer Gewalt sät (TV film)
Männer vom K3 - Keine Chance zu gewinnen, Die (TV film)
Tag der Abrechnung - Der Amokläufer von Euskirchen (TV film)
1990 Der kleine Prinz (TV film)
1988 Faust - Vom Himmel durch die Welt zur Hölle
1986 Der Sommer des Samurai
1984 Kaltes Fieber
1982 Touha Veroniky Vossové
1981 Käthchen von Heilbronn oder: Die Feuerprobe, Das (TV film)
1980 Regenmacher, Der (TV film)
1979 Balthasar im Stau (TV film)
Noch 'ne Oper (TV film)
1978 Geschichte einer Liebe (TV film)
1976 Die Reportage
1975 Glückliche Reise (TV film)
Polly oder Die Bataille am Bluewater Creek (TV film)
1974 Auguste Bolte (TV film)
1973 Crazy - total verrückt
Fernsehverweigerung (TV film)
Liebe mit 50 (TV film)
1972 Weh dem, der lügt (TV film)
1971 Scala heute - Revue mit neuen Bildern und alten Erinnerungen (TV film)
Wald, Der (TV film)
1970 Täter auf der Spur - Puppen reden nicht, Dem (TV film)
1969 Der Bürger als Edelmann (TV film)
1968 Die Wilde (TV film)
Im Ballhaus wird geschwoft (TV film)
Mathilde Möhring (TV film)
1967 Die Schule der Frauen (TV film)
Im Ballhaus ist Musike - Ein Altberliner Tanzvergnügen (TV film)
Předsvatební cesta
1966 Ab morgen haben wir Humor
Bei Pfeiffers ist Ball (TV film)
Wo wir fröhlich gewesen sind (TV film)
1965 Ein Wintermärchen (TV film)
Wahn oder Der Teufel in Boston (TV film)
1964 Hilfe, meine Braut klaut
1963 Der Musterknabe
Ist Geraldine ein Engel?
1962 Desátník smolař
Deutsche Schlagerfestspiele 1962 (TV film)
Mariandls Heimkehr
Vogelhändler, Der
1961 Der Traum von Lieschen Müller
Junge Leute brauchen Liebe
Mariandl
Mein Mann, das Wirtschaftswunder
1960 Conny und Peter machen Musik
Meine Nichte tut das nicht
Schlager-Raketen
1959 Hula-Hopp, Conny
Ja, so ein Mädchen mit sechzehn
Wenn das mein großer Bruder wüßte
1958 Der lachende Vagabund
Wenn die Conny mit dem Peter
1955 Lass die Sonne wieder scheinen
1954 An jedem Finger zehn
Die große Starparade
1952 Drei Tage Angst
Ideale Frau gesucht
1951 Sündige Grenze

TV seriály

2015 Rozmarné jaro (TV seriál)
Nečekaná láska (E09)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
1990 Drehort Pfarrhaus (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Der schwarze Graf (TV seriál)

Dokumentární

2019 Peter Kraus - Immer in Bewegung (TV film)
2008 Heimat - Deine Filme: Der Traum vom Paradies (TV film)
Heimat - Deine Filme: Stars, Spaß - Und die Wirklichkeit (TV film)
2005 Filmlegenden. Deutsch (TV film)

Host

TV pořady

2004 KiKA LIVE (TV pořad)
2002 Ein roter Teppich für... (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1986 Bravo, Catrin (TV pořad)
1972 Hätten Sie heut' Zeit für mich? (TV pořad)
1968 Spotlight (TV pořad)
1967 Wir feiern im voraus (TV pořad)
1962 The Eurovision Song Contest (TV pořad)
1961 Musik aus Studio B (TV pořad)
Schlager von morgen? (TV pořad)
1952 Eine nette Bescherung (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace