foto

Catherine Hosmalin

  • nar. 1.6.1960 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Artem silendi
Škola končí
2017 Meurtres dans les Landes (TV film)
2016 La Folle Histoire de Max et Léon
2015 Chic !
2014 La trouvaille de Juliette (TV film)
2013 La Vraie vie des profs
2012 Co je větší, to je hezčí
Comme un air d'autoroute (TV film)
Parlez-moi de vous
2011 Case départ
Prázdniny u moře
2010 Odsun
2008 Leur morale... et la nôtre
Sa raison d'être (TV film)
Tak dlouho tě miluji
2007 Deux vies... plus une
Moje místo pod sluncem
2006 La reine Sylvie (TV film)
2005 Jak sbalit super kost
Petit chevalier, Le
2004 Illumination
Knock ou Le triomphe de la médecine (TV film)
La nourrice (TV film)
Zdrhej o 106
2003 Cena života
Chouchou - miláček Paříže
Já, César
La Patience d'une mère
Satánek
2002 Angelina (TV film)
Ces jours heureux
2001 Petites mains, Les (TV film)
Reines d'un jour
Tři muži v Bretani
2000 En vacances
Filles du douze, Les
Total western
1999 Les Petits Souliers
Můj otec, moje matka, moji bratři a moje sestry...
Superlove
Venuše, salon krásy
1998 Échappée, L' (TV film)
1997 Vie comme un dimanche, La (TV film)
1994 Un été à l'envers (TV film)
1991 Un type bien
1990 Je t'ai dans la peau
Un destin cannibale (TV film)
1988 Palace (TV film)
Prisonnières
1986 Goula, La

TV seriály

2019 Groom (TV seriál)
Tropiques criminels (TV seriál)
2018 Nox (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Lebowitz contre Lebowitz (TV seriál)
La Raison du plus fort (S02E02)
2013 Maison close (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2010 Maison close (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Toine (S01E08)
2005 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
Soin Défraîchi (S01E19)
2000 Avocats & associés (TV seriál)
Tractations (S03E02)
1993 Maigret (TV seriál)
Maigret se brání (E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky