foto

Gareth C. Scales

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Zero
2017 Provázanost
2016 Trial

TV seriály

2018 Informer (TV seriál)
Charlie Don't Surf (E03)
Strawberry Fields (E02)
No Sleep Till Brooklyn (E01)
2017 C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Human Is (E06)
2016 Blízký neznámý (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 Dům podezřelých (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
The Tunnel (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
2012 The Hour (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2011 The Hour (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
Flashpoint (TV seriál)
A New Life (S04E12)
Wild Card (S04E11)
No Promises (S03E11)
další epizody (4)
2010 Flashpoint (TV seriál)
Whatever It Takes (S03E04)
Unconditional Love (S03E01)
2009 Flashpoint (TV seriál)
The Good Citizen (S02E17)
The Farm (S02E15)
Coming to You Live (S02E14)
další epizody (7)
2008 Flashpoint (TV seriál)
The Element of Surprise (S01E03)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Princ a rebel (S01E12)
Špatná medicína (S01E11)
Dětská hra (S01E10)
další epizody (6)

Režijní filmografie

Dokumentární

2016 First Cut

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace