foto

Barbara Lane

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2009 Kněžna Libuše
2004 Frankenstein (TV film)
2002 Young Arthur (TV film)
2001 Deník Anne Frankové (TV film)
Opičí král (TV film)
2000 Dračí doupě
1999 Útes
1998 Rytířem na hradě Camelot (TV film)
1997 Smrt na Everestu (TV film)
1996 Kufr plný drog (TV film)
Prsten (TV film)
Tichý úkryt (TV film)
1995 Zoja (TV film)
1994 MacGyver: Cesta do zkázy (TV film)
Otčina (TV film)
1993 Muž bez tváře (TV film)
1992 Být nejlepší (TV film)
Klenoty (TV film)
1990 Death Has a Bad Reputation (TV film)
Nevěstino věno (TV film)
Pride and Extreme Prejudice (TV film)
1989 Just Another Secret (TV film)
Osamělý Tom (TV film)
1988 Honor Bound
Willow
1985 Gulag (TV film)
Lace II (TV film)
1984 Lace (TV film)
Lassiter
1983 Birth of a Nation (TV film)
Heat and Dust
Honorární konzul
1982 Žena jménem Golda (TV film)
1979 S.O.S. Titanic (TV film)
1973 Two Women (TV film)

TV seriály

2001 Judge John Deed (TV seriál)
Mersey Beat (TV seriál)
1992 Covington Cross (TV seriál)
Bratři (E13)
Slavnost (E12)
Pomsta (E11)
další epizody (13)
1988 Kdo je Bourne? (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Ellis Island (TV seriál)
1981 Manionové v Americe (TV seriál)
Private Schulz (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
1976 Neskutečné historky (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1973 Wessex Tales (TV seriál)
1967 St. Ives (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky