foto

Nic Ede

  • nar. 1950
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2013 Léto v únoru
2011 Vrtěti ženou
2008 Já a Orson Welles
2007 Cesta
Jako vzteklí psi
2006 Rytíři nebes
2005 Kouzelná chůva Nanny McPhee
2004 Spiknutí střelného prachu (TV film)
2003 Rozverná mládež
Zjevení
2001 Dream
2000 Lorna Doone (TV film)
Velmi relativní známosti
1999 Butterfly Collectors (TV film)
Dash a Lilly (TV film)
Záhada jedné dámy (TV film)
1998 Daleko od hlučícího davu (TV film)
Vzkříšení
1997 Oscar Wilde
1996 Loch Ness
1994 Druhý nejlepší
1991 Bez dcerky neodejdu
1989 Tlusťoch a Chlapeček
Tuláci
1988 Paperhouse
Rozdělený svět
1986 Madness Museum, The (TV film)
Trosečník
1981 4D Special Agents

TV seriály

2015 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2013 Bílá královna (TV seriál)
2008 The Palace (TV seriál)
2003 Canterburské povídky (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
2000 Secret World of Michael Fry, The (TV seriál)
1994 Seaforth (TV seriál)
1992 Borrowers, The (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace