foto

Craig Zadan

  • nar. 15.4.1949
    Miami, Florida, USA
  • zem. 20.8.2018 (69 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2011 Footloose: Tanec zakázán
2008 Živoucí důkaz (TV film)
2007 Hairspray
Než si pro nás přijde
1991 Přísně tajné prázdniny
1989 Zpívání
1984 Footloose

TV pořady

2014 86. Annual Academy Awards (TV pořad)
2013 85. Annual Academy Awards (TV pořad)

Divadelní záznam

2018 Jesus Christ Superstar Live in Concert (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky