foto

Wiktoria Gorodeckaja

  • nar. 1982

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Inkarno (TV film)
2019 Ikar. Legenda Mietka Kosza
2018 Krew Boga
2017 Bodo
2014 Mur
2008 Malá Moskva
2007 Ogród Luizy

TV seriály

2020 Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2019 Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Pułapka (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
Ślad (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
2018 Druga szansa (TV seriál)
To koniec (S05E10)
Sama (S05E09)
Bez strachu (S05E08)
další epizody (7)
2017 Druga szansa (TV seriál)
To ty (S04E10)
Kim jesteś? (S04E09)
Rozgrywka (S04E08)
další epizody (5)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 13 (E13)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 10 (E10)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Powrót Piotra (S06E02)
2010 Sprawiedliwi (TV seriál)
Plac Napoleona (E01)
2008 Doręczyciel (TV seriál)
Kinderbal (E10)
Dziecko (E09)
2006 Dylematu 5 (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky