foto

Wiktoria Gorodeckaja

  • nar. 1982

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ikar. Legenda Mietka Kosza
2018 Krew Boga
2017 Bodo
2014 Mur
2008 Malá Moskva
2007 Ogród Luizy

TV seriály

2019 Ślad (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
2018 Druga szansa (TV seriál)
To koniec (S05E10)
Sama (S05E09)
Bez strachu (S05E08)
další epizody (7)
2017 Druga szansa (TV seriál)
To ty (S04E10)
Kim jesteś? (S04E09)
Rozgrywka (S04E08)
další epizody (5)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 13 (E13)
2013 2xl (TV seriál)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
2009 Sprawiedliwi (TV seriál)
2008 Doręczyciel (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2006 Dylematu 5 (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace