foto

Paul Wilmshurst

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Doctor Who: Last Christmas (TV film)
2007 Forgiven (TV film)
1998 Mob Law: A Film Portrait of Oscar Goodman

TV seriály

2019 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 4 (S07E04)
Epizoda 3 (S07E03)
2018 Jamestown (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2017 Jamestown (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
2016 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Leaving Home (S02E10)
Winner Takes All (S02E09)
The Birthday Party (S02E08)
další epizody (4)
2014 Pán času (TV seriál)
Mummy on the Orient Express (S08E08)
Kill the Moon (S08E07)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Ďábel (S01E06)
Věž (S01E05)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
2012 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
2011 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
2010 Combat Kids (TV seriál)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Shaken (S04E03)
2009 Runaway (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Dokumentární

2005 Hirošima (TV film)
Přežít! (TV seriál)
2003 Sedm divů technické civilizace (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Forgiven (TV film)
1998 Mob Law: A Film Portrait of Oscar Goodman

TV seriály

2009 Runaway (TV seriál)

Dokumentární

2005 Hirošima (TV film)
2003 Sedm divů technické civilizace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace