Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doctor, Courtney (studentka na škole, kde učí Clara) a Clara míří do roku 2049. Podaří se jim objevit na lodi, která zrovna havaruje na Měsíci. Doctor, jeho skupina a lidé z havarované lodě vyrážejí na nedalekou stanici. Jsou až v šoku, když najdou vše obalené jakýmisi pavučinami. To by mělo mít souvislost s podivným děním na Měsíci... (Varan)

(více)

Recenze (8)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malo to svoje momenty, ale ináč dosť monotónne a nudné. Ono to síce malo zopár skvelých nápadov, najmä fascinujúce vysvetlenie zvýšenej gravitácie Mesiaca, avšak bolo to tak plano a fádne podané. Preto aj nejavíte vyslovene veľký záujem o to, čo sa okolo vás deje, keďže okrem postáv Doctora a Clary, vás vyslovene žiadna iná nezaujíma. Vedľajšie postavy sú vám od začiatku ľahostajné a poväčšineičasu vás iritujú. Najlepší nápad, pri ktorom som zbystril svoju pozornosť, bol ten s tým vajcom. Vykľutie záhadného mesačného stvorenia z Mesiaca, ktorý poslúžil ako vajce, a následné nahradenie novým, bol veľmi podivuhodný jav. A na konci sa poriadne otriasol vzťah a dôvera medzi Doctorom a Clarou, bola len otázka času než to napätie medzi nimi vyeskaluje, len som nečakal, že až tak do výšin. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufal jsem v to, že by mohl tenhle díl diváky vzdělat v tom, že Měsíc má na planetu Zemi mnohem větší vliv, než jen příliv a odliv a pravděpodobně by bez něj nemohl na Zemi život vzniknout a ani přetrvat. Ještěže se alespoň nestalo to, že by úplně zmizel a pokračovalo by se jakoby nic. A také oceňuji scenáristický nápad v podobě zvýšené gravitace Měsíce, aby se tvůrci nemuseli babrat se zbytečnými efekty navíc. To je věc, co mě ve sci-fi seriálech obecně dost fascinuje, ať je kdokoliv na jakékoliv planetě, jsou všechny úplně přesně stejně těžké jako Země. Haha. Ještě je tu jedno pozitivum, tak nějak mi to celkem pěkně a srozumitelně předchází výbornému dílu The Water of Mars. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama