foto

Richard Bracken

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1997 Děsivé sny (TV film)
Robinson Crusoe
1996 An Unfinished Affair (TV film)
1995 Konec Divokého západu (TV film)
1994 Mládě (TV film)
My Name Is Kate (TV film)
1993 Between Love and Hate (TV film)
1992 Tiché hřmění (TV film)
1991 Pravděpodobně vinen (TV film)
1990 Vrah mezi námi (TV film)
1989 Družičky (TV film)
Karen Carpenter Story, The (TV film)
1988 I Saw What You Did (TV film)
Necessity (TV film)
1987 Nevěra (TV film)
1986 Pleasures (TV film)
Útěk v řetězech (TV film)
1985 Between the Darkness and the Dawn (TV film)
Dáma v modrém (TV film)
Hearst a Daviesová (TV film)
Smysluplná vražda (TV film)
1984 Kruté oči hor 2
Příběh Jesseho Owense (TV film)
1983 First Affair (TV film)
Travis McGee (TV film)
1982 Msta přichází z močálu
Remembrance of Love (TV film)
1981 Matter of Life and Death, A (TV film)
Požehnání smrti
1980 Scarlett O'Hara War, The (TV film)
To Find My Son (TV film)
1979 Love for Rent (TV film)
Shining Season, A (TV film)
The Best Place to Be (TV film)
1978 A Family Upside Down (TV film)
Suddenly, Love (TV film)
1977 In the Glitter Palace (TV film)
Relentless (TV film)
1975 Force Five (TV film)
Sarah T. - Portrait of a Teenage Alcoholic (TV film)
UFO Incident, The (TV film)
1974 Case of Rape, A (TV film)
Lucas Tanner (TV film)
1972 The Wrath of God
1970 The Gamblers
1968 Don't Just Stand There!

TV seriály

2002 Power Rangers Wild Force (TV seriál)
2001 Power Rangers Time Force (TV seriál)
2000 Power Rangers Lightspeed Rescue (TV seriál)
1999 Power Rangers Lost Galaxy (TV seriál)
1998 Power Rangers In Space (TV seriál)
1997 Power Rangers Turbo (TV seriál)
1992 Columbo (TV seriál)
Není čas na umírání (S10E05)
1991 Columbo (TV seriál)
Columbo a vražda rockové hvězdy (S10E03)
Vražda škodí zdraví (S10E02)
1990 Columbo (TV seriál)
Smrtící korunka (S09E05)
Na programu vražda (S09E03)
1987 Bohatství, posedlost a smrt (TV seriál)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
Rich Man, Poor Man (TV seriál)
1974 Sons and Daughters (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace