Reklama

Reklama

Kruté oči hor 2

  • Česko Kruté oči hor (více)
Trailer

V hrůzném pokračování klasického hororu se vracejí všemi milovaní zmutovaní kanibalové z pouště. Osm let po původním masakru, jehož se v roce 1977 stala obětí obyvatel jeskyně středostavovská rodina, vedou traumatizovaní pozůstalí tým drsných motorkářů autobusem zpět do divočiny. Když se však vůz porouchá, je na cestovatelích, aby si zachránili život. Z hor se totiž znovu vynořují hladové bestie (vedené strašidelným plešounem Michaelem Berrymanem) a chtějí večeři! V režii mistra hororu Wese Cravena (Vřískot, Noční můra v Elm Street) se v tomto brutálním krváku vrací několik šokujících záběrů z původního filmu (včetně dnes legendární vzpomínky psa) a hrozivá hudba Harryho Manfrediniho (Pátek třináctého). Ještě zvrácenější, ještě odpornější a ještě šílenější – to jsou KRUTÉ OČI HOR! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Náhodou se ke mně dostalo DVD s českým dabingem a tak jsem tento horror shlédl. Bohužel jsem si už nepamatoval I. část a jelikož tato část na tu předchozí navazovala, měl jsem v tom trošku zmatek. Kdo byl strýc, bratr, táta.... .....ale sestru jsem poznal :-) Jelikož horror je starý 23 let, zvuk byl dost otřesný, musel jsem vypnout domácí kino, protože by mi to rozervalo uši. Ale jinak průměrný film..... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vo vyprahnutej stredoamerickej púšti, ďaleko v nezmapovanej pustatine, žije okrem tarantul a štrkáčov aj retardovaná rodina nemilosrdných kanibalov o ktorých civilizovaný svet ani netuší. Kto vstúpi do ich teritória má sakramentskú smolu. Film "The Hills Have Eyes part II" - "Hory majú oči 2" alebo tiež známy pod názvom "Kruté oči hôr" je o dosť slabší ako prvá časť z roku 1977, ale omnoho lepší ako remakes, ktoré boli natočené v novom miléniu. Je to mierne podpriemerný hixploitation z osemdesiatych rokov minulého storočia pod ktorým je podpísaný horrorový klasik Wes Craven. ** ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Rodinu vymenili za mladých namyslených frajerov a drzé pipky,ktorý mali v hlave toľko logiky ako húpací koník.Ale celkovo film je celkom bez logiky a niekedy mi to pripadalo až zaostalé.Film mal čiastkovú atmosféru ale ani nebola jednotka prekonaná. Jednotka bola super ale dvojka nieje ničím iným ako nie moc dobrým pokračovaním. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Po skvělé jedničce přichází slabší dvojka, která ale z původního poselství nenese už zhola nic a obrací se jen na násilí a brutalitu. Kupodivu jí to celkem vychází a není to tak nesoudružné, jak se může zdát. Vlastně se jen film propadl daleko hlouběji do béčkového žánru. Michael Berryman se vrací, i když je tak trochu ve stínu svého strýčka. Ostatní postavy jsou méně zajímavé, k dokonalosti jim toho hodně chybí - hlavně kvůli opravdu nelogickému chování v některých scénách. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Film tak neskutečně hloupý, že by mohl být považován za velmi sofistikovanou parodii. Člověk nestačí valit oči, když mu jeho jinak oblíbený režisér servíruje hned několik docela dlouhých flashbacků z prvního dílu (vzpomíná dokonce i pes!!!), hlavní hrdinové jsou banda tupců, kteří by měli mít na čele napsáno "ZAB MĚ!", jednou z postav je slepá krasavice (škoda, že celou dobu oblečená) atd... Nejlepší na tom ale je, že se na tu blbost docela dobře kouká (Craven zkrátka točit umí) a člověk se nenudí. Hodně zábavný trash. ** 1/2 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama