foto

Heinz Rennhack

  • nar. 5.3.1937 (82 let)
    Danzig, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Marga Engel kocht vor Wut (TV film)
1999 Das kleine Amtsgericht (TV film)
Herz über Bord (TV film)
1996 Ärzte: Dr. Vogt - Afrika vergessen (TV film)
1995 Begegnungen der anderen Art (TV film)
Ein Richter zum Küssen (TV film)
Tatort - Endstation (TV film)
1993 Traumschiff - Hongkong, Das (TV film)
1991 Loriots Pappa ante Portas
1990 Willi - Ein Aussteiger steigt ein (TV film)
1988 Der Vogel (TV film)
Kai aus der Kiste
1987 Claire Berolina (TV film)
1986 1913 (TV film)
Aus dem bürgerlichen Heldenleben: 1913 (TV film)
Das Eigentor (TV film)
1985 Mann nach Wunsch (TV film)
1983 Unser bester Mann (TV film)
1981 Das tapfere Schneiderlein (TV film)
Engel im Taxi, Ein (TV film)
1980 Aber Doktor (TV film)
Oben geblieben ist noch keiner
1979 Bremer Stadtmusikanten, Die (TV film)
Kille, kille Händchen (TV film)
Liebling, Du irrst (TV film)
Patricia (TV film)
1978 Amor holt sich nasse Füße (TV film)
Polizeiruf 110 - Doppeltes Spiel (TV film)
1977 Ein Bums wirkt manchmal Wunder (TV film)
Pension Schöller (TV film)
Urlaub nach Prospekt (TV film)
Zu zweit (k)ein Problem (TV film)
1976 Heinz-Rennhack-Show (TV film)
Nicht kleinzukriegen (TV film)
1975 Das Sommerhaus (TV film)
Du bist dran mit Frühstück (TV film)
Mořská panna (TV film)
1974 Karriere N (TV film)
1973 Gewisser Katulla, Ein (TV film)
1972 Die Mitternachtsfalle (TV film)
1971 Lass das mal den Josef machen! (TV film)
Oswin und die Geister (TV film)
1970 Unser Haus steht Kopp (TV film)
1969 Kein schöner Amt in diesem Land (TV film)
Tolle Tage (TV film)
1967 Paule Prinz

TV seriály

2002 Edel a Starcková (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Mordslust (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Cornelius hilft (TV seriál)
Florida Lady (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Die Trotzkis (TV seriál)
Durchreise (TV seriál)
Große Bellheim, Der (TV seriál)
Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Viel Rummel um den Skooter (TV seriál)
1990 Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1987 Spuk von draussen (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1982 Spuk im Hochhaus (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1976 Die Lindstedts (TV seriál)
1974 ABC der Liebe (TV seriál)
Aber Vati! (TV seriál)
1973 Legenda o Stülpnerovi (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Die wunderbare Welt des Lachens - Die besten Sketche aller Zeiten (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Hits & Spaß - Musik und Humor nonstop (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace