foto

Claudia Kottal

  • nar. 1981
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Love Machine
2016 Tatort - Sternschnuppe (TV film)
Země zločinu: Konečné zúčtování (TV film)
2009 Schottentor
2008 Smrt v horách
2007 Facetten
2005 Kampl (TV film)

TV seriály

2018 Meiberger - Im Kopf des Täters (TV seriál)
2013 CopStories (TV seriál)
2009 Ex - Eine romantische Komödie (TV seriál)
Eine Frage der Romantik (E03)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Hotel Anny Sacherové (TV film) - vyp.
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Wir Staatskünstler (TV pořad)
Österreich wählt (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
Wir sind Kaiser (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace