foto

Claudia Kottal

  • nar. 1981
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Marie Brand und die Liebe zu viert (TV film)
2019 Der Club der singenden Metzger (TV film)
Glück gehabt
Love Machine
2017 CopStories: Stille Nacht (TV film)
2016 Tatort - Sternschnuppe (TV film)
2009 Schottentor
2008 Smrt v horách
2007 Facetten
2005 Kampl (TV film)

TV seriály

2020 Dennstein & Schwarz (TV seriál)
Rufmord (E03)
2019 CopStories (TV seriál)
Und aus (S04E10)
Blöd gelaufen (S04E09)
Wird's bald (S04E08)
další epizody (4)
2018 Meiberger - Im Kopf des Täters (TV seriál)
Tödliche Gedanken (S01E07)
CopStories (TV seriál)
Herzkönig (S04E06)
Wettschulden (S04E05)
Aufblattelt (S04E04)
další epizody (16)
2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Grenzfall (S13E02)
2016 Země zločinu (TV seriál)
Konečné zúčtování (E09)
2014 CopStories (TV seriál)
Alles Liebe (S02E10)
Muckibude (S02E09)
Au weh (S02E08)
další epizody (10)
2013 CopStories (TV seriál)
Bist du deppert (S01E10)
Kopfschüssler (S01E09)
Oida? (S01E08)
další epizody (10)
2009 Ex - Eine romantische Komödie (TV seriál)
Eine Frage der Romantik (E03)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Hotel Anny Sacherové (TV film) - vyp.
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Wir Staatskünstler (TV pořad)
Österreich wählt (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
Wir sind Kaiser (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky