foto

Thomas Stipsits

  • nar. 2.8.1983 (37 let)
    Leoben, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Pumpen (TV film)
Tatort - Unten (TV film)
2019 Love Machine
Rainy Season
Tatort - Krank (TV film)
2018 Geschenkt (TV film)
Tatort - Glück allein (TV film)
Tatort - Her mit der Marie! (TV film)
2017 Baumschlager
Místo činu: Virus (TV film)
Tatort - Die Faust (TV film)
Tatort - Wehrlos (TV film)
2016 Kocour
Místo činu: Umění války (TV film)
Tatort - Sternschnuppe (TV film)
2015 Blockbuster: Das Leben ist ein Film
Gruber geht
Místo činu: Hraniční čára (TV film)
Věčný život
2014 Hart an der Grenze (TV film)
2013 Bad Fucking
Místo činu: Spálené naděje (TV film)
Quartett für einen Abend (TV film)
Zweisitzrakete
2012 Místo činu: Kontejner smrti (TV film)
Schnell ermittelt - Schuld (TV film)
Triest (TV film)
2011 Wie man leben soll
2010 Echte Wiener 2 - Die Deppat'n und die Gspritzt'n
2008 Griechenland - oder die Legende des heiligen Trinkers (TV film)
2006 Jenseits

TV seriály

2020 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Menschenpferde (S09E03)
2019 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Schandgold (S08E08)
2018 Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 30 (S03E10)
Folge 29 (S03E09)
Folge 28 (S03E08)
další epizody (8)
2016 Pregau (TV seriál)
Der große Tag (E04)
Die Erpressung (E03)
Die Lügen (E02)
další epizody (4)
2015 Altes Geld (TV seriál)
Schneeweißes Herz (E08)
Chloroform (E07)
Der Mensch im Tier (E06)
další epizody (8)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Kehraus (S07E06)
Hilfeschrei (S07E05)
Gewissensbiss (S07E02)
další epizody (7)
2014 Země zločinu (TV seriál)
Štýrská krev (E02)
Soko Vídeň (TV seriál)
Richter und Henker (S09E11)
2013 CopStories (TV seriál)
Dillo (S01E07)
Eckel mit Kanten (TV seriál)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Zauberberg (E03)
2012 Braunschlag (TV seriál)
Freunde fürs Leben (E08)
Im Keller (E07)
Der neue Bürgermeister (E06)
další epizody (8)
2010 FC Rückpass (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Nur a klaner Bua im Winter (TV film)
2007 Die Reise ins Jenseits

Divadelní záznam

2017 Lukas Resetarits & Friends (divadelní záznam)
2011 Bauernschach - Ein Winterthriller (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Griechenland - oder die Legende des heiligen Trinkers (TV film)

TV seriály

2020 Wischen ist Macht (TV seriál)
Fußball ist meine Religion (E18)
Hast du Hobbies? (E08)
Jausengegner (E03)
další epizody (4)

TV pořady

2016 Gemischtes Doppel - Beinahe wahre Geschichten (TV pořad)
2010 Burgenland ist überall (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Divadelní záznam

2011 Bauernschach - Ein Winterthriller (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2020 Die Kabarett-WG: Das ORF1-Sonderprogramm (TV pořad)
2017 Kabarettgipfel (TV pořad)
Pratersterne (TV pořad)
Stipsits & Rubey: Gott und Söhne (TV pořad)
2016 Gemischtes Doppel - Beinahe wahre Geschichten (TV pořad)
Sommerkabarett (TV pořad)
2015 Spiel für dein Land - Der große Länderwettstreit (TV pořad)
2014 9 Plätze - 9 Schätze (TV pořad)
Denk mit Kultur (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2011 Fauner Consulting (TV pořad)
Hirn mit Ei - Oberg'scheit mit Walek & Brandl (TV pořad)
2010 Burgenland ist überall (TV pořad)
Erlesen (TV pořad)
2009 Komedy Klub (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
Wir sind Kaiser - Silvesteraudienz (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
Was gibt es Neues? (TV pořad)
1983 Licht ins Dunkel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky