foto

Rüdiger Weigang

  • nar. 25.6.1942 (77 let)
    Saarbrücken, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Tach Herr Dokter - Der Heinz Becker Film
Tatort - Strafstoss (TV film)
1995 Brennendes Herz
1993 Ein Unmöglicher Lehrer (TV film)
1987 Das Andere Leben (TV film)
1982 Blut und Ehre: Jugend unter Hitler (TV film)
1980 Místo činu - Mrtví necestují zbytečně (TV film)
Tatort - Kein Kinderspiel (TV film)
1977 Doktors Dilemma, Des (TV film)
Tatort - Wer andern eine Grube gräbt (TV film)

TV seriály

2012 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Bombenstimmung (E17)
1998 Höllische Nachbarn (TV seriál)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Notaufnahme (TV seriál)
Und tschüss! (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Einsatz für Lohbeck (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Sonntag & Partner (TV seriál)
1993 Blank, Meier, Jensen (TV seriál)
Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
Oppen und Ehrlich (TV seriál)
1988 Ignaz, der Gerechte (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Losberg (TV seriál)
1985 Kein schöner Land (TV seriál)
Lindenstraße (TV seriál)
1984 Heimat - Eine deutsche Chronik (TV seriál)
1982 Gastspieldirektion Gold (TV seriál)
1981 Goldene Zeiten (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace