foto

Ulrike Bliefert

  • nar. 18.9.1951 (68 let)
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lotta & der schöne Schein (TV film)
2017 Sestřička z hor: Odvaha nade vše (TV film)
2016 Der Bulle und das Landei – Goldrausch (TV film)
Odvážnému štěstí přeje
2015 Der Bulle und das Landei - Wo die Liebe hinfällt (TV film)
Silvia S. – Blinde Wut (TV film)
2014 Der Bulle und das Landei - von Mäusen, Miezen und Moneten (TV film)
Der Samurai
2013 Bulle und das Landei - Ich sehe was, was du nicht siehst und das ist ... tot, Der (TV film)
2012 Beutolomäus und der falsche Verdacht (TV film)
Tessa Hennig - Elli gibt den Löffel ab (TV film)
2011 Der Bulle und das Landei - Babyblues (TV film)
Von vorne (studentský film)
2010 Hinterhof (studentský film)
Luises Versprechen (TV film)
Polda a vesničanka (TV film)
2008 Guter Junge (TV film)
Tatort - Der glückliche Tod (TV film)
2007 Suchkind 312 (TV film)
2006 Heiratsschwindlerin mit Liebeskummer (TV film)
Pik a Amadeus (TV film)
2003 Verrückt ist auch normal (TV film)
2002 Brief des Kosmonauten, Der
Ein Leben lang kurze Hosen tragen
2001 Endstation Tanke
1999 Alles Bob!
Místo činu: Brémy - Čtyři jezdci z Apokalypsy (TV film)
1997 Und tschüss! - Ballermann olé (TV film)
1996 Tatort - Schlaflose Nächte (TV film)
1992 Karlakórinn Hekla
1991 Pizza Colonia
1990 Kartoffeln mit Stippe (TV film)
1988 Michas Flucht (TV film)
Tatort - Tödlicher Treff (TV film)
1983 Frau Juliane Winkler (TV film)
1981 Rote Strumpf, Der
Zug nach Manhattan, Ein (TV film)
1979 Winterspelt 1944 (TV film)
Wunder einer Nacht (TV film)
1978 Beiden Freundinnen, Die (TV film)
1977 Haupttreffer, Der (TV film)
1976 Die Schlacht - Szenen aus Deutschland (TV film)
1975 Ein Fall für Sie! - Sonnenschein bis Mitternacht (TV film)
Rheinpromenade (TV film)

TV seriály

2014 Alles Klara (TV seriál)
Picknick mit Leiche (S02E12)
2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Naše ulice (S04E05)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Bombenstimmung (E17)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Der Bulle und das Landei (TV seriál)
Lotta & … (TV seriál)
2009 Beutolomäus und die vergessene Weihnacht (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Sophia- nevěsta proti své vůli (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1992 Tücken des Alltags (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1988 Feuerbohne e.V. (TV seriál)
Justitias kleine Fische (TV seriál)
1987 Die Wilsheimer (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1983 Konsul Möllers Erben (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 So geht's auch (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Ausgerissen! Was nun? (TV seriál)
1976 Ein Fall für Stein (TV seriál)
1974 Hauptsache, die Kohlen stimmen (TV seriál)
Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky