foto

Patrick Joswig

  • nar. 12.8.1975 (44 let)
    Bochum, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Das Leben Danach (TV film)
2016 Adidas versus Puma (TV film)
Junges Licht
2015 Die kalte Wahrheit (TV film)
2014 Die Auserwählten (TV film)
2013 Místo činu: Kolín - Na světle světa (TV film)
Prameny života
Wilsberg - Hengstparade (TV film)
2012 Místo činu: Kolín - Chladnokrevně (TV film)
2011 Popelka (TV film)
Tage die bleiben
2010 Neue Vahr Süd (TV film)
2005 Nick Knatterton - Der Film
Čas přání (TV film)
2001 Das Rendezvous
Das weiße Rauschen
Lebewohl
Skrytý pohled vraha (TV film)
Tatort - Mördergrube (TV film)
2000 Höllische Nachbarn - Nur Frauen sind schlimmer (TV film)
Swetlana
1999 Waschen, schneiden, legen
1998 23
Der Schnapper: Blumen für den Mörder (TV film)
1997 Křik z dětského pokoje (TV film)

TV seriály

2018 Beste Schwestern (TV seriál)
Der Eiswagen (S01E04)
2017 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Mikrowellen (S01E06)
Schwerkraft (S01E04)
Ballistik (S01E02)
Friesland (TV seriál)
Krabbenkrieg (E05)
2013 Heldt (TV seriál)
2012 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Bombenstimmung (E17)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2006 Na čem záleží (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Výbušná směs (S02E05)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 St. Angela (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Dokumentární

2017 Mata Hari - Tanz mit dem Tod (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace