foto

Durinda Wood

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2015 Spare Parts
2014 Lucky Stiff
2013 Quad
2010 Má mě rád, nemá mě rád
2009 Bratři
Šest žen Henryho Lefaye
2007 The Thick of It (TV film)
2006 Nominace na Oscara
2004 Everyday Life (TV film)
2003 Vichřice
2000 BeatNickové
1999 Pros and Cons
1998 Buddy Faro (TV film)
Málem hrdinové
1996 Jezdci purpurových stepí (TV film)
1993 Záhadné zmizení
1990 Bílý palác
Zátiší Summit Bluff
1989 Animal Behavior
Velká výzva
1988 Můj otec, můj syn (TV film)
Sedmé znamení
Time of Destiny, A
1986 Zpátky do školy
1985 The Sure Thing
1984 Mariini milenci
1980 Sador, vládce vesmíru
1979 Tajemství farmy Clonus
1978 Kid from Not-So-Big, The

TV seriály

2015 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Horká kaše (S01E02)
Žiju a jsem v Tucsonu (S01E01)
2005 Médium (TV seriál)
Night of the Wolf (S01E04)
Suspicions and Certainties (S01E02)
2001 Pasadena (TV seriál)
2000 Takový je život (TV seriál)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Šedé přízraky (S02E22)
Špičkový výkon (S02E21)
Posel (S02E20)
další epizody (18)
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Nezkrotný Okona (S02E04)
Jak prosté, drahý Date (S02E03)
Kde vládne ticho (S02E02)
další epizody (4)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2000 Adventures in Wild California
1983 Behold Hawaii

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace