foto

Marcy Lafferty

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Wedding Bell Blues
1994 Rave Review
1982 Připoutejte se, prosím! 2
1979 Den, kdy se zastavil čas
Star Trek: Film
1978 Katastrofa letu 401 (TV film)
1977 Království pavouků
1975 Bronk (TV film)
1974 Impuls
Tell Me Where It Hurts (TV film)
1973 Coffee, Tea or Me? (TV film)
Hunter (TV film)
1971 Paper Man (TV film)

TV seriály

1984 Mike Hammer (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1977 Big Hawaii (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Sandy Duncan Show, The (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
The New People (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace