foto

Alexandr Ťutin

  • nar. 25.11.1962 (57 let)
    Podolsk, Moskevská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tanki
2017 Tancy nasmerť
2016 Volevoj prijom (TV film)
Vymahač
2009 Antikiller D.K: Ljubov bez pamjati
2008 Admirál
Děduška v podarok
Vsjo mogut koroli
2007 Kod apokalipsisa
Na mostu (TV film)
Paragraf 78
Poceluji padšich angelov
Vse dolžny umereť
2004 Vesegonskaja volčica
2003 Začem těbě alibi? (TV film)
2002 Antikiller
2000 24 časa
DMB
1999 Umirať legko
1998 Drjan chorošaja, Drjan plochaja
1997 Svatý
1996 Novogodňaja istorija
1994 Policejní akademie 7: Moskevská mise
1993 Ďuba-Ďuba
1982 Odnolyuby

TV seriály

2019 Poselency (TV seriál)
2018 Grand (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Dve ženy (TV seriál)
Operetta kapitana Krutova (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Inochoděc (S04E30)
Braťja (S04E29)
Korotkoje zamykanije (S04E28)
další epizody (30)
2016 Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Ješčjo odno dělo Tichonova. Časť 2 (E20)
Ješčjo odno dělo Tichonova. Časť 1 (E19)
Trassa smerti (TV seriál)
2015 Koroleva krasoty (TV seriál)
Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Meždu dvuch ogněj (TV seriál)
Vremenno nědostupen (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Profil ubijcy (TV seriál)
Vampir (S02E10)
2014 Kosatka (TV seriál)
S čego načinajetsja Rodina (TV seriál)
Soblazn (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Zakaz na dvoich (E15)
Perevernutaja žizň (E14)
Kavalery orděna Krysolova (E13)
další epizody (15)
Verju ně verju (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Bes v rebro (E03)
2013 Daša (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Lesnik (S01E11)
Mišeň (S01E09)
Otěc (S01E02)
Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Vůně zločinu (TV seriál)
Padělek (S01E04)
Ženich (TV seriál)
2012 Strana 03 (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
2011 Kontrigra (TV seriál)
Po gorjačim sledam (TV seriál)
Robinzon (TV seriál)
Tolko ty (TV seriál)
Zagadka dlja Věry (TV seriál)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Anželika (TV seriál)
Brat za brata (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Rozovyj zajac (S02E08)
2009 Admiral (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Žarkij ljod (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Butikovaja děrevňa (S02E09)
2007 Alexandrovskij sad 2 (TV seriál)
Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Moja Prečistěnka (TV seriál)
2006 Bilet v garem (TV seriál)
Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
V kruge pervom (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Chožděnije pod muchoj (S03E03)
2005 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
Dorogaja Maša Běrezina (TV seriál)
Děti Vaňjuchina (TV seriál)
Jesenin (TV seriál)
KGB v smokinge (TV seriál)
Něotložka 2 (TV seriál)
Ochota na asfaltě (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
Tajnaja straža (TV seriál)
Zvězda epochi (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Longlajf (S01E05)
Krasnaja kapella (TV seriál)
Zvězdočet (TV seriál)
2003 Bajazet (TV seriál)
Kletka (TV seriál)
2002 Next 2 (TV seriál)
Tajna Lebedinogo ozera (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Fatalisty (TV seriál)
Ljudi i těni: Sekrety kukolnogo těatra (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Sindikat killerov (S01E04)
Čjornaja komnata (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Igra na čužom pole (S01E02)

Dokumentární

2005 Ešalon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky