foto

Andrea Des Roches

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Crash Pad
S.W.A.T.: Under Siege
2016 Christmas Cookies (TV film)
Death of a Vegas Showgirl (TV film)
2014 Sitting on the Edge of Marlene
Wedding Planner Mystery (TV film)
2013 Vražda za vraždu
2012 Nech mého muže! (TV film)
2010 Dcera jako rukojmí
Wrecked
2009 Mstitel
Ruslan
What Goes Up
2007 Vzpoura v Seattlu
2006 Absolutní nula (TV film)
Peklo z hlubin Země (TV film)
2005 Blízko nepříteli (TV film)
Nejlepší přítelkyně (TV film)
2004 Ill Fated
Smrtící lekce (TV film)
Vražedná posedlost (TV film)

TV seriály

2019 The InBetween (TV seriál)
Monsters & Angels (E10)
The Devil's Refugee (E09)
While the Song Remains the Same (E08)
další epizody (8)
2018 Life Sentence (TV seriál)
Then and Now (E13)
Love Factually (E12)
Sleepless Near Seattle (E08)
další epizody (8)
Trial & Error (TV seriál)
Barcelona (S02E10)
A Big Break (S02E09)
Bad Instincts (S02E08)
další epizody (10)
2015 Cedar Cove (TV seriál)
Getting to Know You: Part Two (S03E11)
Getting to Know You: Part One (S03E10)
Engagements (S03E09)
další epizody (11)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace