Reklama

Reklama

Strážce spravedlnosti

(seriál)
  • Kanada Southern Justice (více)
Kanada / USA, (2011–2012), 19 h 30 min (Minutáž: 45–90 min)

Hrají:

Steven Seagal, J. Anthony Pena, Meghan Ory, Gil Bellows, Philip Cabrita, Byron Mann, Sarah Lind, Warren Christie, Adrian Holmes (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(15)

Elijah Kane (Steven Seagal) vedie tajnú policajnú jednotku, ktorá pôsobí v okolí Seattlu. Spoločne so svojou zástupkyňou Juliet a ďalšími troma členmi tímu – Masonom, Sarah, a Radnerom sa vydávajú do severozápadnej časti Spojených Štátov, aby sa stretli s nebezpečným zločincom. Bojujú s akoukoľvek kriminálnou aktivitou, ktorá sa v ich okolí objaví. Ich cieľ je jasný – dostať zločinca do rúk spravodlivosti. (TV Markíza)

(více)

Recenze (40)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Steve neřekl ještě poslední slovo. Bojuje za divákovu pozornost a nedělá to uplně blbě. Vynechal se z krkolomného stříhu, sundal "teplý" kožeňáček a přijde mi,že kromě kabátu shodil i nějaké to kilko navíc. K tomu zůstává lehce v pozadí všech příběhů a promlouvá, jen ve chvíli nejnutnější. K lehce nadprůměrnému hodnocení přispívá i zajímavá kamera, né-úplně přihlouplé dějové linky jednotlivých dílů a podmanivá muzika.. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Pilotní film není rozhodně žádným velkým lákadlem k dalším dílům této série. Protože opět je všechno laciné...ale aspoň, že se to neodehrává někde na Uralu, ale pěkně v zámoří. Samozřejmě fanoušky nejvíce bude zajímat akční stránka a souboje, takže hned pro začátek, souboje jsou opět sestříhané tragicky, prostě jak jsme bohužel zvyklí, ale občas Seagal je vidět a troufám si tvrdit, že tentokrát to byl on kdo lámal kosti a ne kameraman. Samotná akce jako střílení a výbuchy ( myslím, že tam žádný nebyl ) je typicky seriálová asi jako Walker, takže asi jako kdybyste vzali bezbolestnou a ta vám dělala díry o velikosti diaboly, v tomto směru opravdu není o co stát. Proč tedy ne odpad nebo nižší hodnocení, protože Seagal vypadá dobře, prostě mu to sekne a nejezdí tam varburgy:)!! Verdikt: Pokud se kariera Stevena bude odebírat tímto směrem, tak jedině dobře, pokud seriál bude mít úspěch, věřím pak, že i rozpočty na díly budou větší. Do filmu jedině malé role, ale hlavně né už žádná céčka, to raději nic. Klasických 40%. ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

SS nielenže tu hrá, ale to aj produkoval a dokonca napísal, ale napokon to nebola až taká katastrofa, ako by si od toho niekto sľuboval. Ale ani žiadna výhra. Videl som kedysi zlomok, na viac ma nikto nedostane, nepozerám ani onakvejšie seriály. Na jednej strane je tu zrejmá esencia všetkého, čo zo Seagala urobili scenáristi za celú jeho kariéru, na druhej strane je Stevenovi jasné, aké trendy fičia - fičí telka, fičia seriály a fičia high-tech vedecké sofistikované kriminálky. No a tak sú zápletky krimi, SS s tajnou, temnou a drsnou minulosťou tu má dokonca svoj, celkom sympatický, vyšetrovací tím, kde oni sú pekní a on charizmatický (ale nie naopak) a riešia sa prípady. Ale všetko je to také nejaké... nijaké. Možno keby som sledoval tento typ televíznej zábavy, dám viac, hádam aj popri skutočnosti, že pri tom všetkom vyššie spomenutom je samozrejme vždy jasné, kto je tu najvác, a keď je potreba, šéfko vylezie z auta a všetci dostanú poriadnu nakladačku! ()

darkreider odpad!

všechny recenze uživatele

Hrúza! V čase môjho hodnotenia má tento crap 62 percent. 62!!! Neskutočné. Chcel som dať aspoň jednu hviezdu za Seagalov obojručný skill držania zbrane, ale ten film si to fakt nezaslúži. Herecké drevo na každej strane a to aj za kamerou. Akcia je stelesnenie tragédie a strih je už len posledný klinec do rakvy. Seagal nevyzerá dobre, jeho baculatosť je snáď ešte monstróznejšia než bola. Aspoň sa dá dívať na tie dve modelky, ktoré prvý krát držia v ruke kvér a je úžasné sledovať ako kĺbia beh so streľbou a pritom ešte čučia cez mieridlá. To už hraničí s paródiou, ale inak sa na tomto filme ani zasmiať nedá. Tri krát hrôza a kartón Ultra Fit and Slim pre Seagala! ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Hned v prvnim díle Seagal ukáže, jakej je to borec. Umí se mlátit, mluvit čínsky, být chytrej jak z CSI a tučnej jak kybl sádla. I když asi trochu shodil. Jinak je to takovej lepší Walker Texas Ranger. Křupání končetin už k Seagalovi taky tak nějak patří, takže to nemá jak překvapit. Všichni se chcou hrozně (nechat) mlátit a vyvolávají konflikty, až je to hrozně okaty. Nevim, obě série jsem sledoval jenom tak na pul oka, ale stačilo mi vnímat, že se tam pořád jenom střílí nebo mlátí a mezitim se řešilo, kdo koho podrazil a pro koho pracuje... a oni jako jakási tajná jednotka mužou všechno... No hlavně že se najde dycky dost pohůnků, kteří se rádi nechaj sejmout. A hlavně že v pozadí figuruje béčkovej záporák, kterej je většinou tajemnej nebo hodně zlej a dělá zly věci a zaslouží si, aby jim někdo pořádně naSeagal. No ten děj mě prostě nebral, takže než abych tady reptal, řeknu, že to točil babral, ale né že by mě zrovna nasral, prostě jenom trochu hovna kolem huby matlal... ()

Galerie (110)

Zajímavosti (4)

  • Pracovní název seriálu byl "True Justice". (ssfan)
  • Seriál byl původně vydán jen na DVD a svou premiéru si dříve odbyl na českých stanicích než v USA, kde později seriál koupila stanice ReelzChannel. Tam se poté stal nejsledovanějším pořadem televizní stanice, která později následně požadovala natočení druhé série. [Zdroj: Gorilla.cz] (ČSFD)

Reklama

Reklama