Reklama

Reklama

Vražda za vraždu

Trailer

VOD (1)

Nová spolubydlící nemusí být jen tím, kdo se s vámi dělí o náklady za bydlení. Může vás zatáhnout do problémů, které z vás udělají vraha. Natalie, která bydlela v domě s Amandou a další spolubydlící, zmizela. Policie po ní sice pátrá, je však neúspěšná. Dívky se rozhodnou, že její pokoj pronajmou. Do domu se nastěhuje Hayley. V té době začíná Amandu nebezpečně otravovat mladík, o kterém je přesvědčena, že má kvůli své násilnické povaze cosi společného se zmizením Natalie. Mladík vnikne do domu a Amandu napadne. Naštěstí přijíždí Hayley a zasekne mu do hlavy sekeru. Nyní žádá na oplátku protislužbu, aby Amanda zavraždila jejího násilnického otce. Hayley vypracuje plán. Bude mít Amanda dost kuráže vraždit? A je všechno opravdu tak, jak Hayley tvrdila, nebo je jen skvělou manipulátorkou? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

My chlapi máme výhodu, že nám stačí pěkná holka a zábava je na světě. Chtěl jsem něco, na co by se pěkně koukalo, a i když jsem tím původně myslel film, Amanda se nakonec ukázala jako príma záložní plán. Někdo tady očividně kdysi viděl Cizince ve vlaku, a tak ho napadlo přidat tomu barvičky, dvě lesbičky a trochu víc krve. Hele, nebudu nikomu vyvracet, že je to ptákovina, ale můžete mi věřit, že na kanadské poměry je to promyšlené až až. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Fotrovýma fackama z dětství trefená lesbička se snaží svou ještě hezčí spolubydlící všemi možnými prostředky přesvědčit k.....dokonalé vraždě. Film má pěkný obal i herce, má taky celkem promyšlený děj, jenže ten není až tak poutavý, jak se asi čekalo, čímž to celé vyznívá poměrně mdle. Ke konci snímek dostává trochu spád, takže na nějaký ten průměr to tak tak vychází. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Navnadila mě Katie Cassidy z Arrow, ale tady zrovna nepřesvědčila. Stejně jako její souputnice, které se ta vyšinutá holka nedala věřit. Námět sám o sobě nebyl ničím urážející a sem tam se dala najít i scéna, která vzbudila nějakou tu naději, která ale byla vzápětí zadupána do země. Třeba u téch lesbických hrátek jsem čekal trochu víc odvahy a ono nic. Tvůrci se vše snažili zachránit dvěma veletoči na konci, ale ani těmi kvalitu nijak nepozvedli a už vůbec jimi nepřekvapili. 30% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když si chcete odpočinout od předražených filmů, nastupují ty levné, se spanilými děvami, které okouzlí, i když by na kondom nebylo. A tak se ke mně dostal i tenhle ambicí prostý thrillerek/horůrek, v němž se do popředí dostává vnadná Katie Cassidy, která si nastěhuje do uvolněného pokoje po předchozí nájemkyni, co záhadně zmizela, dívku záhadného charakteru, pochybných mravů a lesbicky orientovanou. Holky se po čase k sobě budou (sexuálně) lísat, netrvá to dlouho a stanou se z nich spojenci ve zločinu vraždy. Nová spolubydlící zabije ve sklepě bývalého přítele své kamarádky. A na oplátku bude žádat protislužbu, spočívající v odstranění jejího fotříka, který jí zřejmě prováděl nepěkné věci. A pořád je zde záhada zmizelé spolubydlící. Kanadský počin disponuje ne úplně otřepaným námětem, samozřejmě, spousta z toho už byla k viděný v podobně spřízněných filmech, takže nic šokantního se nekonalo, stejně mě ale bavilo, jakým směrem se bude vražedný plán na odstranění nic netušícího fotříka ubírat. A ono je to dost postavené na zvratech a překvapeních. Režisér Michael Greenspan asi brousil hlavní představitelku, ono se není moc divit, odmítl by ji snad jen blboun nejapný, ale hlavní je to, že s oblibou točí filmy za pět prstů, které nevypadají vůbec špatně. Katie Cassidy moc hlavních rolí nemá, takže jsem uvítal film, kde nebyla za blbou ani za přemoudřelou, prostě do jámy plné paragrafů spadla, že ani nevěděla jak. Poutavou formou natočené. A Katie víc obsazujte, nebo vyrazím do kanadských končin, kde jsou ty holky nějak hezčí. 8/10 ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Recenze: Osud svede dohromady dvě krásné mladé studentky, které následně spojí dvě zcela nové pouta, jedno je spojuje a druhé rozděluje, které nakonec zvítězí láska nebo smrt? - Za to čupr obsazení přidávám jednu hvězdičku. Je to průměrný thriller, ale v tomto žánru je těžké najít kvalitní thriller. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Ke konci filmu, když přijede policie, krev na Amandině (Katie Cassidy) čele zmizí, přitom předtím ji tam měla. (Johnny.ARN)
  • Když jsou Amanda (Katie Cassidy) a Garret (Donal Logue) uvnitř domu, tak Garret vypije všechnu tekutinu ze sklenice. O několik záběrů později je ve sklenici nápoj. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama