foto

Joël Jacovella

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Médecin-chef à la Santé (TV film)
2010 Le Café du Pont
2009 Victor
2006 Porte-bonheur, Le (TV film)
2005 Foon
Jardin secret
2004 Blueberry
Chemins de traverse
2002 La curva de la felicidad
2000 Enchanteur, L' (TV film)
1994 À Clara

TV seriály

2018 Nox (TV seriál)
2016 Marseille (TV seriál)
La Lutte Finale (S01E08)
Liberté, Egalité, sans Pitié (S01E06)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Enemy of the People (S03E10)
Expose (S03E09)
Whistleblower (S03E02)
další epizody (4)
2014 Bez hranic (TV seriál)
The Team: Part Two (S02E12)
The Long Way Home (S02E10)
Family Ties (S02E08)
další epizody (5)
Kurýr (TV seriál)
Trust (S02E09)
Sex, Lies and Videotape (S02E07)
Zvláštní jednotka (TV seriál)
Prologue (S03E06)
Le Lait et le Miel (S03E05)
2013 Bez hranic (TV seriál)
New Scars, Old Wounds: Part 1 (S01E09)
The Animals (S01E07)
Special Ops: Part 2 (S01E06)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Le Marais (E06)
Place de la Concorde (E02)
No Limit (TV seriál)
Mariage à haut risque (S02E06)
Le Prototype (S02E05)
Infiltration (S02E02)
2012 Agent bez minulosti (TV seriál)
Black Widow (S02E10)
Mousetrap (S02E08)
Gauntlet (S02E06)
další epizody (5)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
The Key (S01E12)
The Train (S01E10)
Hunting Party (S01E08)
další epizody (4)
Zvláštní jednotka (TV seriál)
Chèvres et chacals (S02E04)
Tous pour un (S02E03)
Julie Lescautová (TV seriál)
Diplomatická imunita (S20E01)
2010 Doc Martin (TV seriál)
2009 Mac Orlan (TV seriál)
Éternelle (TV seriál)
2007 Confidences (TV seriál)
2004 Premiers secours (TV seriál)
2003 Fargas (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace