foto

Joan Bergin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 The Catcher Was a Spy
2016 The Secret Scripture
2014 Králova zahradnice
2007 Anner House (TV film)
2006 Dokonalý trik
2005 Honeymooners
2004 Hořké vzpomínky (TV film)
Zákon přitažlivosti
2003 Veronica Guerin
2002 Evelyn
Království ohně
2001 Waiting for Godot
2000 David Copperfield (TV film)
Nejlepší obchodníci
1999 Agnes Brownová
1998 Jasná lež (TV film)
Tanec na konci léta
1997 Boxer
Garden of Redemption, The (TV film)
Informátor
Oholený klenotník (TV film)
Zimní host
1996 Kejklíři
Ve jménu IRA
1995 Frankie hvězdář
Neobvyklé dobrodružství
1993 Fatal Inheritance
Ve jménu otce
1990 Pastvina
1989 Moje levá noha

TV seriály

2013 Vikingové (TV seriál)
Čas změn (S01E09)
Oběť bohům (S01E08)
Královské výkupné (S01E07)
další epizody (9)
2011 Camelot (TV seriál)
2010 Tudorovci (TV seriál)
Tajemství srdce (S04E09)
Jak to má být (S04E08)
Šestá a poslední manželka (S04E07)
další epizody (5)
2009 Tudorovci (TV seriál)
Cromwellův konec (S03E08)
Protestantka Anna Klevská (S03E07)
Hledá se nová královna (S03E06)
další epizody (8)
2008 Tudorovci (TV seriál)
Osud a štěstí (S02E10)
Vlastizrada (S02E09)
Dvorní dáma (S02E08)
další epizody (10)
2007 Tudorovci (TV seriál)
Wolseyho smrt (S01E10)
Nejprve vzhlížej k Bohu (S01E09)
Pravda a spravedlnost (S01E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2003 Dracula Brama Stokera (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace