foto

Justine del Corte

  • nar. 1966
    Culiacan, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zelená jako smaragd
2014 Modrá jako safír
2013 Rudá jako rubín
2005 Dr. Sommerfeld - Alte Träume, neue Liebe (TV film)
Spacák pro dva (TV film)
2004 Zkušební táta (TV film)
2002 Aszendent Liebe (TV film)
Dům pro psa (TV film)
1998 Das Traumschiff - Argentinien (TV film)
1997 Heiß und kalt (TV film)
1995 Schwarz-Rot-Gold - Geld stinkt (TV film)
1992 Erdnußmann, Der
1990 Docteur M.

TV seriály

2008 Die Stein (TV seriál)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Für immer (S10E10)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Flucht nach vorn (S09E36)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
2002 Speciální jednotka (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Mordkommission (TV seriál)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Dokumentární

2017 24h Bayern: Ein Tag Heimat - vyp.

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1996 Teotihuacan

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky