foto

Justine del Corte

  • nar. 1966
    Culiacan, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Smaragdgrün
2014 Safírově modrá
2013 Rubínově červená
2005 Dr. Sommerfeld - Alte Träume, neue Liebe (TV film)
Spacák pro dva (TV film)
2004 Zkušební táta (TV film)
2002 Dům pro psa (TV film)
2001 Aszendent Liebe (TV film)
1998 Das Traumschiff - Argentinien (TV film)
1997 Heiß und kalt (TV film)
1995 Schwarz-Rot-Gold - Geld stinkt (TV film)
1992 Erdnußmann, Der
1990 Docteur M.

TV seriály

2008 Die Stein (TV seriál)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
2002 Speciální jednotka (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Klaun (TV seriál)
Mordkommission (TV seriál)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1996 Teotihuacan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace