foto

Maria Ehrich

  • nar. 26.2.1993 (25 let)
    Erfurt, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Maria Ehrich se narodila 26. února 1993 v Erfurtu. Tato německá herečka započala svou hereckou kariéru jako dítě, o jejím hereckém startu můžeme mluvit, když jí režisér Peter Timm najal v roce 2004 pro hlavní roli v televizním filmu MÁMA NA ZKOUŠKU. To byl její debut, který jí přinesl další vystoupení ve filmech i v televizi. Za její roli ve filmu MŮJ BRATR byla nominováná na nejlepší začínající herečku. Mezi její další úspěšné filmy lze počítat válečný film DRÁŽDÁNY, kde obsadila vedlejší roli po boku takové německé herecké hvězdy jako je Felicitas Woll.

Další významná role přišla s filmem ROCK IT, do českých kin přišel pod názvem Studentka ro(c)ku, kde hraje rockovou kláveristku. I přes nízké hodnocení této hudební komedie, má Maria nášlapnuto k slušné herecké budoucnosti.

Lucas87

Herecká filmografie

Filmy

2018 Chaos-Queens - Ehebrecher und andere Unschuldslämmer (TV film)
2016 Die Glasbläserin (TV film)
Zelená jako smaragd
2015 Dämmerung über Burma (TV film)
2014 Modrá jako safír
Sie heißt jetzt Lotte!
Železná pěst (TV film)
2013 Ein Starkes Team - Die Frau im roten Kleid (TV film)
Malá mořská víla (TV film)
Polizeiruf 110 - Laufsteg in den Tod (TV film)
Rudá jako rubín
2011 Ausgerechnet Sex! (TV film)
2010 Studentka ro(c)ku
2009 Ein Date fürs Leben (TV film)
2008 Ein Ferienhaus auf Ibiza (TV film)
Inga Lindström: Léto v Norrsundě (TV film)
Meine wunderbare Familie - Die zweite Chance (TV film)
Meine wunderbare Familie - Einmal Ostsee und zurück (TV film)
2007 Hranice zoufalství (TV film)
Prasátko Rudy
2006 Drážďany (TV film)
Hotel snů: Indie (TV film)
Inga Lindströmová: V sítích lásky (TV film)
2005 Máma na zkoušku (TV film)
2004 Můj bratr je pes
2003 Holíci (TV film)

TV seriály

2018 Ku'damm 59 (TV seriál)
Im Urwald (E03)
Der Skandal (E02)
Nicki und Freddy machen Musik (E01)
2016 Ku'damm 56 (TV seriál)
It's Alright (E03)
Schatten der Vergangenheit? (E02)
Lieben - aber wie? (E01)
2013 Hotel Adlon (TV seriál)
2012 Alles Klara (TV seriál)
2011 Deník doktorky (TV seriál)
A jéje! Expřítel a alkohol zadělají na pěkný hlavobol (S03E05)
Proboha! Můj muž mě viděl nahou (S03E03)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2008 Meine wunderbare Familie (TV seriál)

Dokumentární

2007 Hinter den Kulissen von 'Rennschwein Rudi Rüssel 2'

TV pořady

2012 Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace