foto

Ben Geurens

  • nar. 24.12.1979 (39 let)
    Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Locusts
2018 Enter The Wild
2017 Dick's Clinic
2014 A Short Film By Shauna Lee
2013 Válka magazínů (TV film)
2008 Monkey Puzzle
2007 Courts mais GAY: Tome 13
2006 Two Nights (studentský film)
1993 Body Melt

TV seriály

2018 Odkaz (TV seriál)
Death Keeps Knocking On My Door (S01E07)
Mombie Dearest (S01E06)
The Good Place (TV seriál)
Jeremy Bearimy (S03E04)
2017 Království (TV seriál) - herec, a.z.
All It Cost Her... (S04E16) - a.z.
A Bride. A Box. A Body. (S04E14)
Coup de Grace (S04E13)
další epizody (13)
2016 Bringing Our Stories Home (TV seriál)
Molly (TV seriál)
Království (TV seriál)
Sokyně (S03E18)
Volná plavba (S03E15)
Nečekaní spojenci (S03E13)
další epizody (8)
2015 Catching Milat (TV seriál)
Království (TV seriál)
Ohař a laň (S03E07)
Na rozcestí (S03E06)
2013 Mr. and Mrs. Murder (TV seriál)
2012 Australia on Trial (TV seriál)
2011 Kámošky až za hrob (TV seriál)
2010 Offspring (TV seriál)
2009 Jesters, The (TV seriál)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Lightbulb

Producentská filmografie

Filmy

2013 Lightbulb

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace