foto

Torrance Coombs

  • nar. 14.6.1983 (35 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Torrance Coombs se narodil ve Vancouveru v Kanadě. Přidal se k školnímu pěveckému sboru, aby se trochu zapojil do studentského dění a brzy byl vybrán do role v muzikálu Kočky. Na vysoké škole pokračoval v divadle, a nakonec se zapsal na studium herectví na University of British Columbia ve Vancouveru. Objevil se v představení na Bard on the Beach, což je Shakespearovský festival pořádaný ve Vanier Park ve Vancouveru. Také účinkoval v muzikálu A Little Night Music.

V průběhu hraní divadla, Coombs postoupil i do televize. Jeho první rolí byl John Doe v seriálu JPOD (2008), ale asi nejvíce se proslavil rolí Thomase Culpeppera ve čtvrté řadě seriálu TUDOROVCI. Co se týká filmu, začal jako Sam Matheson v krátkém filmu THE FAMILIAR (2009), a pokračoval v jiném krátkém filmu jménem GOOD IMAGE MEDIA ve stejném roce, kdy hrál PJ.

K jeho koníčkům patří hra na kytaru, piano a jízda na koni.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Royally Ever After (TV film)
2016 Drawing Home
The Last Heist
2015 Eadweard
2013 Liars All
Vražda za vraždu
2011 Stay with Me (TV film)
Zabijácká hora (TV film)

TV seriály

2018 The Originals (TV seriál)
Til the Day I Die (S05E11)
There in the Disappearing Light (S05E10)
We Have Not Long to Love (S05E09)
další epizody (6)
2017 Still Star-Crossed (TV seriál)
Something Wicked This Way Comes (E07)
Hell Is Empty and All the Devils Are Here (E06)
Nature Hath Framed Strange Fellows in Her Time (E05)
další epizody (7)
2016 Království (TV seriál)
Sokyně (S03E18)
Cizinci (S03E17)
Skotské klany (S03E16)
další epizody (11)
2015 Království (TV seriál)
Ohař a laň (S03E07)
Na rozcestí (S03E06)
Klidnější vody (S03E05)
další epizody (19)
2014 Království (TV seriál)
Královská milost (S02E10)
Útok (S02E09)
Hon na věřící (S02E08)
další epizody (24)
2013 Království (TV seriál)
Osudné (S01E08)
Ponechán vzadu (S01E07)
Vyvolený (S01E06)
další epizody (8)
2011 Endgame (TV seriál)
2010 Tudorovci (TV seriál)
Bottom of the Pot (S04E05)
Natural Ally (S04E04)
Something for You (S04E03)
další epizody (5)
2009 Tudorovci (TV seriál)
Povstání na severu (S03E02)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Someone to Watch Over Me (S04E17)
2008 jPod (TV seriál)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Hollywood Babylon (S02E18)

TV pořady

2014 40th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
2011 Katie Chats (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace