foto

Peter W. Schmitt

  • nar. 6.7.1954 (65 let)
    Offenbach am Main, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Alles Verbrecher - Eiskalte Liebe (TV film)
Till Eulenspiegel (TV film)
2013 Achtung Polizei! - Alarm um 11Uhr11 (TV film)
O rybáři a jeho ženě (TV film)
2012 Kosmáček (TV film)
2011 Männer ticken, Frauen anders (TV film)
Nina sieht es ...!!! (TV film)
2010 Král zlodějů (TV film)
Pozor na doktora (TV film)
2009 Der Mann auf der Brücke (TV film)
Durch diese Nacht (TV film)
Kocour v botách (TV film)
2008 O statečném krejčíkovi (TV film)
2007 Ein Teufel für Familie Engel (TV film)
Táta na útěku (TV film)
2006 Der Beste Lehrer der Welt (TV film)
Der Seehund von Sanderoog (TV film)
2005 Elvis und der Mann mit dem roten Mantel
Mein Vater und ich (TV film)
Was für ein schöner Tag (TV film)
2004 Sehnsucht nach Liebe (TV film)
2003 Perfektní život (TV film)
Úkol zabíjet (TV film)
2002 Voll korrekte Jungs (TV film)
2001 Ein Sommertraum (TV film)
Sama mezi muži (TV film)
Čtyři mořské panny a svatba (TV film)
2000 Die Nacht der Engel (TV film)
Smrt milionářky (TV film)
1999 Doppelpack - Das Duell (TV film)
1998 Na tenkém ledě (TV film)
1996 Echte Kerle
1995 Willkommen in Babylon (TV film)
1994 Ausgespielt (TV film)
1993 Ein Unmöglicher Lehrer (TV film)
1992 5 Zimmer, Küche, Bad (TV film)
Liebesreise des Herrn Matzke, Die
1989 Lockvögel (TV film)
1987 Schloß & Siegel
1986 Stadtpiraten, Die (TV film)
1984 Kassensturz

TV seriály

2006 Rick & Olli (TV seriál)
1990 Lauter nette Nachbarn (TV seriál)

Dokumentární

2008 Planspiel Atomkrieg - Adenauers Kampf um die Bombe (TV film)
Planspiel Atomkrieg - Raketenpoker um die Nachrüstung (TV film)
2002 Hitlers Eliten nach 1945 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky