foto

Guy Speranza

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Den dobytí Bastily
2015 Everest
2014 Hektorova cesta aneb hledání štěstí
2013 Sviňák
U Konce světa
2011 Sket
2008 Cass
2007 Sugarhouse

TV seriály

2016 Černé zrcadlo (TV seriál)
Hated in the Nation (S03E06)
2015 Mistr popravčí (TV seriál)
Hlad (E04)
Modla (E03)
Proti všem (E02)
další epizody (4)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace