foto

Sean Garrison

  • nar. 19.10.1937 (83 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Power (TV film)
1979 Rendezvous Hotel (TV film)
1977 Krásky a zločin (TV film)
1976 Bitva o Midway
1972 Adventures of Nick Carter (TV film)
1970 Breakout (TV film)
The Challengers (TV film)
1969 Seven in Darkness (TV film)
1967 Banning
The Outsider (TV film)
1965 Moment to Moment
1962 John Brown's Body (TV film)
1961 Bridge to the Sun
Třpyt v trávě
1959 Barakuda čeká
1958 Darby's Rangers
Onionhead
Violent Road

TV seriály

1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
The Secret Empire (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
To Rome with Love (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Dundee and the Culhane (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1961 'Way Out (TV seriál)
1959 Brenner (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1954 Look Up and Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky