foto

Scott White

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Bláznivá olympiáda

TV seriály

2018 Gotham (TV seriál)
To Our Deaths and Beyond (S04E19)
2017 Gotham (TV seriál)
The Blade's Path (S04E05)
2016 Gotham (TV seriál)
Mad City: Red Queen (S03E07)
Prisoners (S02E16)
2012 Nebezpečná identita (TV seriál)
Ta ženská nebyla nikdy oběť (E18)
Kriminálka New York (TV seriál)
The Lady in the Lake (S09E06)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
Nevydáš ani hlásku (E09)
Kriminálka New York (TV seriál)
Get Me Out of Here! (S08E06)
Smooth Criminal (S07E14)
Holding Cell (S07E12)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Smrtelná odplata (S06E04)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1995 Fudge (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Gotham (TV seriál)
Transference (S02E22)
A Legion of Horribles (S02E21)
Unleashed (S02E20)
další epizody (11)
2015 Gotham (TV seriál)
Worse Than a Crime (S02E11)
The Son of Gotham (S02E10)
A Bitter Pill to Swallow (S02E09)
další epizody (23)
2014 Gotham (TV seriál)
Lovecraft (S01E10)
Harvey Dent (S01E09)
The Mask (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace