foto

Matthew Evans

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Na západní frontě klid (TV film)

TV seriály

1979 Screenplay (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Břemena druhých 2 (S09E04)
Břemena druhých 1 (S09E03)
2013 The Dumping Ground (TV seriál)
2012 Wolfblood (TV seriál)
2009 Mladý Van Helsing (TV seriál)
2006 Robin Hood (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
Young Dracula (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
2000 At Home with the Braithwaites (TV seriál)
Inspektor Rebus (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Love in the 21st Century (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1998 The Ambassador (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Sharman (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Zlatá klec (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2000 Inspektor Rebus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky